Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap után gyors ha itt alszik nálam a barátom?
Figyelt kérdés
18/L
(Meg nem szexeltünk, szűz vagyok )
2017. máj. 23. 21:56
1/20 anonim válasza:
Annak érzed?
Szerintem időszerű, amúgy. De ugye ti érzitek...
2/20 anonim válasza:
Komoly tűrőképessége van a srácnak
3/20 RRR válasza:
nem
de te érzed,,,mondjuk nem kötelező szexelni
4/20 A kérdező kommentje:
Nem a szexre gondoltam
Hanem csak hogy itt aludjon :)
2017. máj. 23. 22:00
5/20 anonim válasza:
Fúhú ,nem durrantak még szét a tökei? :D Verheti rendesen! :D
6/20 anonim válasza:
Na ez már színtiszta kínzás én elhagynálak!
7/20 anonim válasza:
Az első barátnőmmel (mindketten szüzek voltunk) 4 hónapot vártunk (a szexszel), de már 2 hónap után oráloztunk 18 és 17 évesen. Azt gondolom ez nem számít egyáltalán kirívónak.
7 hónap? Szerintem vinni fog majd egy kasztráló kést és a kezedbe adja azt mondva, hogy akkor inkább vágj le neki mindent, mert még az is jobb, mint 7 hónap semmi és akkor legalább nem vágyakozna.
23/f
8/20 Emberek válasza:
Én barátnőmnél 3 hét után aludtam ott először. Mondjuk akkor még nem tudott róla senki sem, mert nem voltak otthon, csak mi ketten. Előző barátnőmmel 5 hónap után volt ilyesmi, de előtte már petting volt
9/20 anonim válasza:
Én már szétkaptalak volna, mint majom a zsebórát. 😀
10/20 anonim válasza:
7 nap után már feladtam volna a pasi helyében.
Ott komoly orvosi gond lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!