Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap után gyors ha itt alszik nálam a barátom?
18/L
(Meg nem szexeltünk, szűz vagyok )
Elég hülye aki azt gondolja hogy a szex a legfontosabb -.-
Szerintem aki igazán szeret valakit az tud várni ...
Igazán szerencsés vagyok hogy ilyen barátom van.
"Elég hülye aki azt gondolja hogy a szex a legfontosabb -.-
Szerintem aki igazán szeret valakit az tud várni ..."
Te korodhoz képest elég naiv vagy...
Most leírom az őszinte véleményem, nem akarok megsérteni senkit, de nyers leszek és őszinte.
Vagy a sráccal van a baj vagy veled. Vele azért mert papucs vagy veled azért mert ez már kegyetlenség.
18 évesen úgy tombolnak a hormonok hogy az nemigaz, szóval én nem hiszem el, hogy nem akar ő sem semmit. Ha meg így kínzod szerencsétlent akkor ne csodálkozz, hogy meggondolja magát rövid időn belül a kapcsolatotokat illetően.
Elképzelhetőnek tartom, hogy neked van valami lelki okból bajod a szexualitással úgy ahogy van.
De amit a legvalószínűbbnek tartok, hogy te szereted ha úgy vannak a dolgok ahogy te elképzeled (manipulatív vagy), neki meg nincs önbizalma ezért próbál megfelelni neked mindig (papucs). Ő is ugyanolyan hibás abban, hogy ilyen nem csak te.
Öcsém anno pont ennyit várt egy lányra,akkor ők is 18-19 évesek voltak.
Aztán nem akart vele lefeküdni,így otthagyta.
Húgom,aki most 19 éves olyan 2 hónap járás után hozta haza a barátját,már majdnem 1 éve együtt vannak.
De már 2 hónap után szexeltek.
Sőt már le is buktak.
Öhm...mire vársz? Nekem ez az egy kérdés fogalmazódott meg bennem.
Szerintem szexelni jobb, mint szexre várni, de te tudod...
Jo megértem amiket irtok
De a barátom is szűz meg
Petting szokott lenni es oralisan is kielegitem
Csak a szex meg nincs köztünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!