Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap után korai lefeküdni a párommal?
20 L vagyok és még szűz..
A barátom 24 éves..
Meddig várnátok egy lányra ?
Erre nincsen szabály.Felnőttként jogod van eldönteni,hogy mennyi ideig szeretnél vele várni.
Ebbe egy kivülálló ember nem szólhat bele,nem is tud,hiszen,mindenki csak a saját tapasztalatát tudja megosztani veled,azzal meg nem vagy kisegítve.Viszont kevés rá az esély,hogy mindnyájan lefeküdtünk a barátoddal,így nem ismerhetjük erről az oldaláról.
Lényeg,hogy ha te úgy érzed,hogy készen állsz rá,akkor továbbmentek a pettingnél.Előtte persze meg kell beszélni a védekezés dolgot,helyszínt,stb.
Ne hagyd,hogy sürgessen a fiú.
Sztem ezt neked kell erezned mikor szeretned.Ne masok velemenyere adj. Ha ugy erzed hajra, ha meg varnal varj.
Ket honap utan azert sztem amugy nem korai.
Te döntésed. Annyi biztos, hogy ha a csávó nem hajlandó várni rád, akkor nem kár a kapcsolatotokért.
Egyébként nem tudom, hogy korai-e, én abban az esetben érezném annak, ha kb. azóta ismernénk egymást, mióta járunk. (Bár tény, hogy össze sem jönnék olyannal, akit nem ismerek és szeretek már eleve.)
Neked kell érezned,de úgy őszintén,hányszor láttad a srácot a 2 hónap alatt?
Egy szűz lánynak én azt mondom,nem túl sok az a 2 hónap,ha csak nem ismertétek már azelőtt is egymást,hogy jártatok volna mert úgy azért könnyebben kialakul a bizalom.
Ha "idegenként" jöttetek össze,akkor ez ennyi idő alatt kizártnak tartom,hogy teljesen kiismerd őt,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!