Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikortól nem korai a szex? Hány hónap / hét / nap után?
18f, a lány is pár hónap és annyi lesz. 2 hónapja vagyunk együtt. Én lassan szeretnék szexelni, de addig nem fogom erőltetni, amíg ő nem akarja.
Viszont érdekelne, hogy 2 hónap együttlét ( pontosabban járás ) elég? Szerintetek mennyi idő után normális?
Emberek vagyunk és az emberi kapcsolatok arról szólnak, hogy figyeljünk egymásra. És akkor nem kell matekozni.
Szóval mi lenne, ha egymással beszélnétek meg ezt a dolgot? Csak az számít, hogy mindketten ugyanúgy akarjátok, nem?
Nálunk eltelt hat hónap az első előtt, de már a 2. hónap után már közelebb kerültünk egymáshoz-e téren. Volt petting meg hasonlók.
Én annak voltam a híve, hogy ne egy in medias res legyen, hanem szép lassan legyünk rávezetve a dologra. Mondjuk én még szűz voltam és a barátom is.
De az a legegyszerűbb, ha utalgatsz rá, minden alkalomkor egyre többet simogatod ... Ő úgyis észrevenné, hogy már többet akarsz, de az is elég, ha megkérdezed mit gondol a témáról, késznek érzi-e magát.
Igazából első barátnőm, előtte még csókolni sem csókolóztam. Mindketten szűzek vagyunk és nem akarom siettetni, csak megkérdeztem, hogy ti mikor érzitek elérkezettnek az időt.
Tudom hogy a kettőnk dolga, de mint mondtam ő még nem akarja. Én meg nem akarom emiatt elrontani ( ez azért nem egy kis félvállról vehető téma ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!