Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan srácok, akiket az vonz, ha egy lány eszik, hízik és még ducibb lesz?
Anno natgeon láttam ilyen műsort ahol az volt a fétis, hogy minél kövérebb lányokat etethessen édességgel hogy még kövérebb legyen. És ha a csaj hízott az volt a pasinak a legnagyobb megelégedés hogy ő hízlalta pluszban. Ezek a csajok meg alapból nem 80-90 kg-k voltak hanem minimum 150... És komolyan verseny volt hogy ki etethesse... Na meg arra izgultak hogy a csaj állt a kamera felett és dobálta a hasát... Vagy hogy rá ült a 200 kg-jával a vékony srácra. Nagyon beteges...
Amúgy kifejezetten ilyet nem ismerek vagy nem tudok róla, de olyat igen aki a kövéret szereti (jó mondjuk talán nem a 200 kg-ot)
Vannak ún. feederek és feede-k. A feeder általában a pasi, arra gerjed, ha ő etetheti a nőt, a feede-t (persze ugyan ez a felállás létezik fordítva is) a nő pedig ilyenkor degeszre zabálja magát. Na most aki hetente többször hódol ennek a szenvedélynek, az gyorsan hízásnak indul. Van ilyen, itt is volt egy srác aki feede-t keresett magának.
Nekem az a véleményem, hogy ez egy nagyon káros és veszélyes fétis, legalább is a nőre nézve. Nem rég olvastam egy cikket amit egy feede írt, miután több mint 90 kg-t fogyott 35 évesen. 200 kg-ra hizlalta a párja, lépcsőzni nem bírt, a vérnyomása az egekben volt, folyton fulladt és többször infarktus közeli állapotba került. Nem biztos, hogy ennyit ér az egész...
Eleve a már extra duci lányok tetszenek legalább 120 kg felett, sajnos 150-200 kilós nővel még nem találkoztam, pedig nagyon örülnék neki.
Viszont beteges és nem korrekt dolog csak azért felhízlalni valakit, mert az tetszik, durva beleavatkozás valakinek az életébe, ezt elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!