Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar, ha egy lány ducibb és van rajta mit fogni?
Figyelt kérdés
Kívánjátok az ilyen lányokat, vagy csak a vékony formás csajoknak lehet esélye nálatok?
19/L
2016. aug. 8. 21:21
1/23 anonim válasza:
Naponta van vagy 3 ilyen kérdés,olvass ott.
2/23 Noren1989 válasza:
180 centi, 85 kilo.
Ez még úgy belefér, ha jó a leosztás.
Na most akkor ducibb vagy, vagy sem?
26/F
3/23 anonim válasza:
imádom! jó hozzájuk bujni, meg jól szétpakolni, nem kell félnem h elrontok rajta vmit :D
4/23 anonim válasza:
Zavar. Karcsú, átlagos, vagy sportos nők jönnek be. Max, ha tényleg csak minimális husi van, az nem gond. De mint tudjuk, a van rajta mit fogni a valóságban gyakorta elhízottat jelent.
6/23 anonim válasza:
Nem, mert itt a duci azt jelenti, hogy dagadt disznó
7/23 anonim válasza:
Tudod miért szeretem a "duci" csajokat?
--
--
--
Mert bárhol tudok rajta puncit hajtogatni. :D
8/23 anonim válasza:
Ha más veszi el, nem zavar. Én csak fogni szeretem.
9/23 anonim válasza:
Sokan nincsenek tisztában a húsis, duci és a dagadt-kövér fogalmával. Persze masságtól is függ. Húsis az a lány aki magasságához képes 5-10 kilóval több. Duci az a lány aki magasságához képest 15-20 kilóval több. És dagadt- kövér az a lány aki magasságához képest. 25-30 kilóval vagy több kilóval nyom többet ;)
10/23 anonim válasza:
Dugni igen !!
De, hogy büszkén mutatkozzanak vele.. vagy, hogy " ő itt a párom, és szerintem szép" .. A - A . !!!
Legalábbis naaaaagyon ritka ! Jól nézd meg, kivel jössz össze !!
Lehet lepontozni !!!
De az emberek 80%- a felszínes és anyagias !! Valamint önző is ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!