Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar, ha egy lány ducibb és van rajta mit fogni?
Kívánjátok az ilyen lányokat, vagy csak a vékony formás csajoknak lehet esélye nálatok?
19/L
az ótvar igénytelenség amiért 19 évesen egy rüfke képes úgy kinézni mint egy ólból szökött hízósertés, az zavar itt mindenkit!
ha majd 3 gyereket pottyantottál majd akkor lesz okod hurkákat növeszteni addig emeld fel a s3gged a fotelből, aztán zabáláson kívül mozgasd meg más részedet is.
Sose fordul amúgy meg a fejetekbe.. Hogy nem csak a kajától lehet hízni !!???
Számtalan olyan betegség van, ami súlytöbblettel jár.!! és ha az ember beleszakad a mozgásba, akkor sem .. vagy csak alig mennek le a kilók!! És ti " ilyenekbe ,, rúgtok bele ... Gratulálok!!!
Akinek nem tetszik; ne nézze ! nem írjon!!
Majd lefogy, ha akar ! / Tud ! Vagy talál olyat, akinek így tetszik, el tudja fogadni !!!
13#
Igen és a magyar népesség 28,5%-a ilyen betegséggel küzd....
Nem mondtam, hogy tetszen vagy hogy ajnározni kell, vagy szánalomból együtt lenni / szexelni vele.
De ha meglátnak az utcán egy kövér embert , miért kell gúnyolódni !? Lehet, hogy valaki " le zsírdisznózza , ő meg pont edzeni megy vagy onnan jön.. Érted! Nem mindnki tehet arról, hogy olyan.
Nem kell dicsérgetni őket. De bántani sem.
Itt is pl, elég lenne azt ide írni, hogy " nem az esetem ,, nem lenne fontos Mindennek elhordani ! :) :D
Aki értelmes az nem így fogja fel... A butábbakkal pedig úgysem lehet mit kezdeni.
Én több féle súllyal rendelkeztek már... és a 10 + nál is a sírás folytogatott kb.. Éjjel is képes voltam izzadni egy kicsit, hogy minél előbb le menjenek a kg -k! Bárki bármit mondott !!
Most tartok ott, hogy - 14/ 15 kellene a normál súlyhoz! Jó közérzethez.. Nem zabálással híztam fel és mindennap mozgok. Kapok jót is - rosszat is ! Nem befolyásol! Vannak terveim. Azok alapján megyek...
Velem is megesett.. Olyan 86 kgs súlyom körül, hogy egy közel 150 kgs leányzó, oda szólt a 200 kg anyukájának, hogy " nézd már azt a malacot és kávézik " hát igen, bevallom a kávétól híztam meg.. :D najoo' nem !
De láttam olyan lányt is, aki 100 kg - san öngyilkos akart lenni, aztán beleszeretett valakibe, most 64 kg, naponta beszélünk kb .. teljesen jól van és együtt járnak a párjával futni..
Sajnalom, ha félre értetted amit írtam.
El lehet nekik mondani, hogy ez így nem jó, de nem értem! Miért nem lehet megválogatni kicsit a szavakat !? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!