Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavar, ha egy lány ducibb és van rajta mit fogni?

Figyelt kérdés

Kívánjátok az ilyen lányokat, vagy csak a vékony formás csajoknak lehet esélye nálatok?

19/L

2016. aug. 8. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

az ótvar igénytelenség amiért 19 évesen egy rüfke képes úgy kinézni mint egy ólból szökött hízósertés, az zavar itt mindenkit!

ha majd 3 gyereket pottyantottál majd akkor lesz okod hurkákat növeszteni addig emeld fel a s3gged a fotelből, aztán zabáláson kívül mozgasd meg más részedet is.

2016. aug. 8. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
En imadom😍 kuldessz kepet magadrol kerzedo?
2016. aug. 8. 22:25
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

Sose fordul amúgy meg a fejetekbe.. Hogy nem csak a kajától lehet hízni !!???

Számtalan olyan betegség van, ami súlytöbblettel jár.!! és ha az ember beleszakad a mozgásba, akkor sem .. vagy csak alig mennek le a kilók!! És ti " ilyenekbe ,, rúgtok bele ... Gratulálok!!!

Akinek nem tetszik; ne nézze ! nem írjon!!

Majd lefogy, ha akar ! / Tud ! Vagy talál olyat, akinek így tetszik, el tudja fogadni !!!

2016. aug. 8. 22:30
 14/23 anonim válasza:
Nem kilóra mérem a lányokat, mert általában nincs nálam mérleg.
2016. aug. 8. 23:13
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

13#

Igen és a magyar népesség 28,5%-a ilyen betegséggel küzd....

2016. aug. 9. 10:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Senkire nincs ráírva, hogy beteg e vagy ' simán, elhízott! :/
2016. aug. 9. 11:05
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Akkor másik kérdés. Kötelező, hogy tetszen nekem egy elhízott, beteg ember? Vagy hazudjak azért, hogy neki jó legyen? A féllábú emberre is azt kéne mondanom, hogy megvan mindkét lába, mert neki is fájna az igazság, mint amikor a dagadtaknak fáj, hogy dagadtnak hívják őket? Ezentúl mindenki feküdjön le AIDS-es emberekkel is, mert milyen már az, hogy diszkrimináljuk őket a betegségük miatt...
2016. aug. 9. 11:11
 18/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem mondtam, hogy tetszen vagy hogy ajnározni kell, vagy szánalomból együtt lenni / szexelni vele.

De ha meglátnak az utcán egy kövér embert , miért kell gúnyolódni !? Lehet, hogy valaki " le zsírdisznózza , ő meg pont edzeni megy vagy onnan jön.. Érted! Nem mindnki tehet arról, hogy olyan.

Nem kell dicsérgetni őket. De bántani sem.

Itt is pl, elég lenne azt ide írni, hogy " nem az esetem ,, nem lenne fontos Mindennek elhordani ! :) :D

2016. aug. 9. 13:29
 19/23 anonim ***** válasza:
41%
Ezért tart itt a világ ahol tart. Mindenki fogadjael a kövéreket, ne mondjuk, hogy kövérek, aztán meg minden második ember olyan lesz mint a disznó. Ha senki nem mondja meg az igazat, akkor azt fogják hinni, hogy jó úgy ahogy vannak. Főleg, hogy vannak olyan elkeseredett nyomoroncok, akik 150 kilós nőkkel is összejönnek, mert nekik mindegy, csak lyuk legyen. Az ilyenektől a pozitív megerősítést kapja. Tehát ha nem írná senki, hogy dagadtak, akkor lennének pozitív meg semleges válaszok. Tehát az jönne le neki belőle, hogy hízzon tovább.
2016. aug. 9. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

Aki értelmes az nem így fogja fel... A butábbakkal pedig úgysem lehet mit kezdeni.

Én több féle súllyal rendelkeztek már... és a 10 + nál is a sírás folytogatott kb.. Éjjel is képes voltam izzadni egy kicsit, hogy minél előbb le menjenek a kg -k! Bárki bármit mondott !!

Most tartok ott, hogy - 14/ 15 kellene a normál súlyhoz! Jó közérzethez.. Nem zabálással híztam fel és mindennap mozgok. Kapok jót is - rosszat is ! Nem befolyásol! Vannak terveim. Azok alapján megyek...

Velem is megesett.. Olyan 86 kgs súlyom körül, hogy egy közel 150 kgs leányzó, oda szólt a 200 kg anyukájának, hogy " nézd már azt a malacot és kávézik " hát igen, bevallom a kávétól híztam meg.. :D najoo' nem !

De láttam olyan lányt is, aki 100 kg - san öngyilkos akart lenni, aztán beleszeretett valakibe, most 64 kg, naponta beszélünk kb .. teljesen jól van és együtt járnak a párjával futni..

Sajnalom, ha félre értetted amit írtam.

El lehet nekik mondani, hogy ez így nem jó, de nem értem! Miért nem lehet megválogatni kicsit a szavakat !? :)

2016. aug. 9. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!