Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan srácok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan srácok, akiket az vonz, ha egy lány eszik, hízik és még ducibb lesz?

Figyelt kérdés
Olvastam kérdést, hozzászólást, de nem tudom eldönteni, hogy kamu-e vagy komolyan gondolják. Ti ismertek ilyen srácokat??

2017. máj. 30. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ilyen fétisem van, de én sose arról álmodozom hogy 200kg ra hízlalok valakit, hanem mondjuk 80ra :)
2017. máj. 31. 06:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem az vonz, ha egy 100-150 kilós lány rám lép vagy rám ül, de nem találok. Akár ehet vagy nassolhat is rajtam ülve :D létezik ilyen nő
2017. máj. 31. 07:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is vonz ez a fetish és szerintem az itteni emberek közül senki se vinné túlzásba.
2017. jún. 1. 04:35
 14/14 anonim válasza:
Fura, engem nőként vonzana ez, hogy egy pasi etessen. De csak elvi szinten. Nem akarok még jobban elhízni:-D
2017. jún. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!