Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek magasan van az elváráso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek magasan van az elvárásotok szerintetek fiúk terén?

Figyelt kérdés
Bi és meleg fiúk válasza érdekel. Nekem csak az a lényeg, hogy vékony legyen a másik. Igaz csak alkalmit keresek. De úgy nézem alkalmiba is kb élete szerelmét várja el mindenki...
2020. márc. 6. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, irreális az elvárásod. Meleg fiúk nem léteznek vékony kivitelben.
2020. márc. 6. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mennyire magasan van az elvárásod relatív. Attól függ te mit, mennyit nyújtasz cserébe. Ha az elvárásod reális akkor találsz partnert, ha irreális akkor senki sem lesz neked elég jó, aki meg az lenne annak te nem kellesz.
2020. márc. 6. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ, melyik földrészen nézzük.

Nekem "csak" olyan aprócska elvárásaim lennének külső terén, mint: ne legyen szakállas (európai huszonévesek 95%-a máris kilőve), ne legyen nagyobb darab nálam (európaiak 1/3-a kilőve), és mindenféle számomra fura "hatnapos főzelék a ködben" színkombináció már bocsánat, de nem jön szóba (újabb felezés) ... és el is fogyott a lakosság, mielőtt még az emberi oldalára rátértünk volna.

Érdekes módon az Uráltól keletre ezek a beugró feladatok nem számítanának magas elvárásnak, mert idáig bárki megugorja.

2020. márc. 6. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az első és a legfontosabb a higiénia és az ápoltság.

Másodsorban 30 feletti legyen (nem jönnek be a fiatal pasik).

Legyen férfias, ha kis poci van az már jó.

Ne legyen télapó méretű szakálla.(sokaknál mostanában divatba jött)

Na meg ne legyen etióp. A nyunyók nem tetszenek. Illetve azok is kilőve akik szeretnek női fehérneműkben járkálni, na az engem nagyon lelohaszt.

2020. márc. 6. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek,különleges elvárásaim.Tisztaság és ne legyen

hatalmas hasa.

2020. márc. 7. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Kinézetre kb ugyanolyan szinten legyen, mint én. Én se írok rá 10/9-es pasira, ha tudom, hogy én 10/5-ös vagyok és vica versa. Lényeg, hogy vállalható legyen a feje, ne legyen csajos ,kiszedett szemöldökű műbuzî, és ne legyen dagadt. A többi dolog nekem közömbös. 28/f
2020. márc. 9. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Szóval neked az a lényeg csak hogy vékony legyen az téged nem zavar ha különböző fertőző ( nemi ) betegsége lehet, ha nálad sokkal idősebb, ha igénytelen, ha szakállas, stb. Ezt te se gondolhatod komolyan...
2020. márc. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!