Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Na de most tényleg maradjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na de most tényleg maradjak pucéran??

Figyelt kérdés

Ma lesz, hogy 3.napja itthon vagyunk,azóta mindketten pucéran amit imádunk!

A pasim bátyja jön ma hozzánk ebédre, és azt mondja az öccse, hogy maradunk pucéran!? 🤔 🤔

Oké, hogy nem vagyok cseppet sem szégyenlős, ne de....!?!?

Tudja a sogi, hogy nudi imádók vagyunk, de vajon mit szól majd ha pucéran látjuk vendégül?

2020. dec. 26. 06:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz az ebéd..? Kolbász? :D
2020. dec. 26. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Ne. Más kimenni egy nudista strandra, ahol mindenki pucér, és mindenki, aki odamegy vállalja ezt. Egy vendégségben, pláne ha evés is van, nagyon nem illik ezt eljátszani. Ráadásul a legtöbb ember számára a pucérságnak szexuális töltete van, és nagyon kellemetlen lenne így látnia a testvérét és a párját.
2020. dec. 26. 07:00
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

A nudizmus sem arról szól hogy mindig 0-24-ben meztelen mindenki.

Normál helyzetben, pl ha vendég jön akkor ruhában vannak ők is. Azért ez alap dolog. A tesója meg nem hiszem hogy kíváncsi a saját testvére és a pasijának a faszára.

2020. dec. 26. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Húzzatok a farkatokra legalább egy karácsonyi zoknit.
2020. dec. 26. 07:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Így gondolom én is, hogy felöltözve fogadjuk a tesót!
2020. dec. 26. 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért homo kérdés?
2020. dec. 26. 09:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Csak mert melegek vagyunk, mármint én és a társam!

A sogi heteró

2020. dec. 26. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Gruppenezni akar.
2020. dec. 26. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő is naturista lenne, és nem zavarná, akkor belefér.

De így elég kellemetlen a szitu, mondom ezt úgy, hogy én is natursita kedvelő vagyok.

Az oké, hogy elfogad titeket, de ilyen formában elég kellemetlen, olyan mintha nyomulnátok rá.

2020. dec. 26. 12:02
 10/12 Béla211 ***** válasza:
Mi a párommal ha nincs vendég meztelenül vagyunk itthon.Nudista strandra is szoktunk járni és ezt tudják is rólunk. De ha jön vendég felöltözünk. A húgomnál is peddig vele krétán voltam olyan strandon ahol lehetett ruhanélkül is fürdeni. Én ott le is vetkőztek hugi nem. De tudom, hogy kellemetlen lenne neki ha így látnánk vendégül.De kérdezzétek meg lehet nem zavarná sőt élvezné ha ő is meztelen lehet és nem kell ruhába feszengeni. 😉
2020. dec. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!