Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél tényleg nem létezik a monogámia fogalma? Maradjak így a barátom mellett?
Előre is bocsánat a hosszú leírásért, kérlek olvassátok el és csak utána véleményezzétek a kialakult helyzetet!
Én magam 23 éves meleg fiú vagyok, a párom 29 éves. Január óta vagyunk együtt, s elég hamar, februárban össze is költöztünk. A kisebb-nagyobb viták ellenére szerintem eléggé jól kijöttünk egymással, nekem ő az első kapcsolatom és nagyon ragaszkodom hozzá, mert egyébként egy nagyszerű embernek tartom őt: higgadt, megfontolt, ugyanakkor mosolygós és gyermekien bájos. Annyira közel kerültünk egymáshoz, hogy 1 hónapja közösen kiköltöztünk külföldre, itt ért azonban az a hidegzuhany, hogy ő szeretné megnyitni a kapcsolatunkat. Rajtakaptam, amint Romeo-zik, Grindr-ezik, Tinder-ezik, s egy csomó férfival chatel, amelyben különböző szado-mazo vágyait ecseteli ezeknek az embereknek. A kapcsolatunkban én vagyok a passzív, ő az aktív, ezekben a vágyaiban viszont ő lenne az alávetett (a sub), s azt várná, hogy egy domináns fél jól megleckéztesse. Minthogy szerinte én egy tipikus kis szerény passzív srác vagyok, ezeket nem tudom megadni neki és nem is szeretné bevonni a kapcsolatunkba, ezért évi kb 10 alkalommal kimenőt akar kérni, hogy kiélhesse ezen vágyait.
Engem teljesen ledöbbentett, mikor ezt megtudtam, mert alapvetően semmiféle jel nem utalt arra, hogy ilyen - a normalitástól eltérő - fétisei vannak, arról nem is beszélve, hogy én vagyok annyira konzervatív, hogy számomra a párkapcsolat két ember monogám szövetségét jelenti.
Mióta ez kiderült, nagyon hullámzó a kapcsolatunk, mert én ugyan megpróbáltam ezt elfogadni, de nagyon nehezen emésztem meg, ezért gyakran vagyok levert, letört, sokat sírok. Egyrészt magamban keresem a hibát, mert úgy érzem, nem tudok mindent megadni neki, másrészt viszont azt nem tartom fairnek, hogy ezt csak akkor adta elő nekem, mikor már külföldön élünk, s én feladtam a budapesti életemet.
Sokat gondolkodom azon, hogy - habár tiszta szívemből imádom őt - el kellene hagynom, mert hiába a szeretet, ha ez az új helyzet engem teljesen felőröl - hiszen el sem tudnám képzelni, hogy én itthon mosogatok, főzöm a vacsorát, várom haza az ágyban, miközben ő mással éli ki a vágyait. Vagy tényleg én vagyok a konzervatív? Ő annak tart engem, mert szerinte a meleg kapcsolatok egy idő után mindig megnyílnak, a melegek ugyanis nem képesek a monogámiára. Elég szomorú lenne, ha ez valóban így lenne, de mint mondtam, nekem sok tapasztalatom nincs, mert ő az első komoly kapcsolatom, s én ezalatt a 8 hónap alatt sosem gondoltam arra, hogy mással is kipróbálnám.
Ő nem akarja, hogy véget érjen a kapcsolatunk, mert elmondása szerint nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, mert én jelentem neki a szeretetet és a biztonságot, de vonzza őt az ismeretlen is, s elmondása szerint számára a szex az csak szex, mindenféle érzelmi töltet nélkül. Számomra egyébként ez is felfoghatatlan, mert számomra a szex csak érzelmekkel együtt elképzelhető, addig nem is tudom élvezni, míg nem kötődök valakihez.
Naív vagyok? Engednem kéne, hogy kiélje a vágyait és beletörődni, hogy melegként ez a sorsom? Vagy léteznek olyan melegek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én, s számukra a monogámia az evidens párkapcsolati forma?
Válaszotokat előre is köszönöm!
23/f
En alapbol nyomozok azutan akivel egyutt vagyok, es ha rajovok hogy valami ismerkedos oldalt hasznal akkor azonnal szakitok vele xd
17/f
#4es, komolyan faj amit irsz, lepjunk mar ki a kozepkorbol kerlekszepen.
Meg mi koze a szexualitasnak ahhoz hogy valaki konzervativ? Ugy mondod mintha mi dönthetnénk arrol hogy kihez vonzodunk:D az isten szerelmere mostmar, nemhiszem ezt el
Melegek és a monogámia :)
Az ördög előbb fog tömjénillatú sprayt használni, mint ez a két fogalom egybeérthető legyen.
Minden 100 -ból 1-2 monogám, hűséges van.
Két párommal is azért szakítottam, mert "csak" beszélgettek a Rómen, az Eropolison, stb.
Kapcsolatban nincs kikacsingatás. Főleg nem szexben, ami kockázatos is.
Voltam elvakult szerelmes, mostam, vasaltam ingeket, főztem a kaját, vártam szépen terített asztallal....Amíg rá nem jöttem, hogy az előételt máshol "eszi"...De ez nem baj, mert az érzelem a fontos.Ez a lökött duma megy, ha lebuknak.
Azonnal kitettem mind a kettőt, nem érdekelt a védőbeszéd. De ha lelkileg tönkre akarsz menni, akkor legyél csak házias és lúzer....Biztosan a jóképű, abszolút szeretni tudó párod értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!