Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? (Lehet, hogy túl rövid a kérdés, nem tudom. XD)
Megismertem egy srácot, és huhúúú! :DDD
Külsőleg két dolog mentén keresgéltem: legyen pici és vékony, korombeli (20-25), és legyen nagyon mosolygós. :D
Hát... Megláttam, és azt hittem, elolvadok. Én ilyen kis cukiságot még életembe' nem láttam. :D
Mit kerestem belsőre? Humorosságot, értelmességet, empátiát, őszinteséget.
És ezekben is kimaxolta az elvárásaimat. :D
Már az első találkozáskor sírva röhögtem a hülyeségein, mégis lehetett vele komolyan beszélni bármiről. Nem zavarta az ellenvélemény. Egy (a szó pozitív értelmében) érzékeny, empatikus és megértő srác. És huncut! :D De még milyen huncut! :DD
Nem tudom, ez túl szép, hogy igaz legyen. :D Miután találkoztunk, valami átkapcsolt bennem. Fél kilenckor vasárnap ébren, túl az első kávén??? :DD Hogy finoman fejezzem ki magam, nem jellemző. :D Ilyen tényleg létezik, vagy csak én vagyok túl szerelmes? :D
"..... Ilyen tényleg létezik, vagy csak én vagyok túl szerelmes? ....."
Nem mindegy? Egyébként sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!