Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen létezik? (Lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik? (Lehet, hogy túl rövid a kérdés, nem tudom. XD)

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, és huhúúú! :DDD

Külsőleg két dolog mentén keresgéltem: legyen pici és vékony, korombeli (20-25), és legyen nagyon mosolygós. :D

Hát... Megláttam, és azt hittem, elolvadok. Én ilyen kis cukiságot még életembe' nem láttam. :D

Mit kerestem belsőre? Humorosságot, értelmességet, empátiát, őszinteséget.

És ezekben is kimaxolta az elvárásaimat. :D

Már az első találkozáskor sírva röhögtem a hülyeségein, mégis lehetett vele komolyan beszélni bármiről. Nem zavarta az ellenvélemény. Egy (a szó pozitív értelmében) érzékeny, empatikus és megértő srác. És huncut! :D De még milyen huncut! :DD

Nem tudom, ez túl szép, hogy igaz legyen. :D Miután találkoztunk, valami átkapcsolt bennem. Fél kilenckor vasárnap ébren, túl az első kávén??? :DD Hogy finoman fejezzem ki magam, nem jellemző. :D Ilyen tényleg létezik, vagy csak én vagyok túl szerelmes? :D

2019. aug. 18. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne létezne? Ezután szokott jönni majd a puffanás. Csak hogy ne legyen már olyan jó. Ő is homoszexuális? Ha igen ez megint csak tök jó de az élet nem adja olcsón az ilyen boldogságot.
2019. aug. 18. 09:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ő is meleg.
2019. aug. 18. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?
2019. aug. 18. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"..... Ilyen tényleg létezik, vagy csak én vagyok túl szerelmes? ....."

Nem mindegy? Egyébként sok boldogságot!

2019. aug. 18. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahh nekem is volt egy tök ugyanilyen barátom mint amit leirtál! Ez amúgy regrn volt a 70-es évek végén. Oltári szerelmes voltam belé és ő is belém! Sajnos csak egy évig tudtunk örülni egymásnak,a sors elvette tőlem. Sajnos autó baleset érte és meghalt 😢 kiborultam nagyon még kórházban is voltam e miatt. Ilyen kegyetlen a sors. Az idő vasfoga begyógyítja a sebeket de elfelejteni sosem lehet. Most is kicsordult a könny 😢 ez van gyerekek vigyázzatok magatokra mert az élet pillanat alatt el tud repülni.
2019. aug. 18. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Írod, hogy nagyon mosolygós. Mitől tud némelyeknek folyton jókedve lenni ebben az országban, -világban, főleg melegként?
2019. aug. 18. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megosztanád velünk, hogy miket mondott, amiktől sírva röhögtél? :)
2019. aug. 18. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de cukisag,ez valami randi volt? Mikor lesz a kovi tali? :)) sok sikert :)
2019. aug. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!