Létezik olyan lany a vilagon, akinek rövid és különleges szinu haja van?
Sziasztok!
Nagyon regota azt vettem eszre, hogy a nagyon rövid hajú (általában orrig ero hajak) lányok tetszenek. Egyszerűen baromi egyedi tud lenni és pluszba meg az arca is nagyobb “szerepet” kap.
Volt egy álmom a napokban, amiben egy olyan lannyal találkoztam akinek a fel haja fel volt nyírva és zöld szinu volt. Az a kombo egyszerűen zseniális volt.
Lehet hogy debil vagyok amiért ilyen dolgok tetszenek.. . de nagyon kevés rövid hajú lányt latok manapság.
Minden vágyam, hogy egy ilyen embert megismerjek.
Vannak ilyen emberek és csak el vannak bújva, vagy sajnos kezd kihalni ez a stílus?
22/F
Kérlek nézzetek el az ékezetek hiányát és a több helyesírási- vagy fogalmazásbeli hibákat. (Nagyon nehezen tudtam megfogalmazni, amit akartam elnézést.)
Bizok benne hogy nem lottem nagyon félre a kategóriát.
Persze, hogy létezik.
Egy ismerősömnek konkrétan világoskék pixie frizurája van, pont ilyen, egy csoporttársamnak meg ugyanez világosrózsaszínben.
Mondjuk én külföldön élek, itt gyakoribb.
Elsőnek: Biztos baromi jól all neki :D! Merre laksz? Természetesen ha csak szabad tudni.
Németországban lattam sok színes hajú embert. Picit mas világ :D
Másodiknak: természetesen nem szo szerint kell erteni. Vagy mit is gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!