Rövid, szépen hangzó, esetleg különleges és szép jelentésű kislánynevet szeretnék kérni tőletek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 14:56
1/21 anonim válasza:
Nekem az Éva a kedvencem a rövid nevek közül :) Nagyon szép, kislánynak is, nőies is. :)
2/21 anonim válasza:
Rege
A Rege ősi magyar eredetű női név. Az Árpád-korig visszanyúló feljegyzések szerint a regölésre, énekmondásra vezethető vissza.
Ajánlott névnap: Október 14.
különleges, rövid és szép. szerintem.
3/21 anonim válasza:
Ismerõsök gyerekeinek és fiam csoprttársainak nevei, ami szerintem szép és megfelel a kritériumaidnakl: Édua, Sára, Hella, Helga, Hanga, Ajsa, Léna, Milla, Lea, Lelle, Zoé, Emma, Lara
5/21 anonim válasza:
Adél, (német eredetű női név jelentése: nemes. Maga az Adél a francia Adèle-ből került át hozzánk.
7/21 anonim válasza:
Kislányaim Villő és Helka.
Villő: tavaszhozó tündért jelent, a villőzésből eredeztetik, ami egy tavaszköszöntő népszokás.
Helka: egy balatoni rege meseszép tündére.
8/21 anonim válasza:
Míra- csodálatos
Dea- Isten ajándéka
Aliz- nemes, harcos, bölcs
Bella- szép
Nadin- reménység
Víta- élet (latin)
Zoé- élet (görög)
Lelle- lélek
9/21 anonim válasza:
Nekem a Lóna nagyon tetszik, a Lunából jött, az pedig Holdat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!