Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem fura tartós párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura tartós párkapcsolat keresésénél meztelen képeket kérni?

Figyelt kérdés

Meg pénisz-es képeket?

Azt mondja valóban komolyat keres és már láttuk egymást ruhás képeken, de hogy ne vesztegessük egymás idejét, cseréljünk képeket a farkunkról, testünkről stb.

Tetszik neki a farkam meg ő is küldött képeket, csak furának érzem, hogy egy párkapcsolat elején ezekről cserélünk képeket már az első héten, még a személyes tali előtt.

(Társkeresőn taliztunk)

2020. dec. 25. 12:40
 1/8 Csicuki ***** válasza:
90%

De igen fura de a szex is hozzá tartozik egy tartós kapcsolathoz.

Amúgy nem küldtem volna olyan képet, ha még nem is találkoztatok.

2020. dec. 25. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Párkapcsolatnál nem ez a fő dolog. Nem kérek ilyen képet, de küldeni sem küldök. Ha a farok képem alapján akar dönteni akkor elég szánalmas alak lehet.
2020. dec. 25. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyertelműen furcsa. Én ilyen fajta emberrel nem folytatom az ismerkedést.
2020. dec. 25. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én sem küldenék és nem is kérnék. :D Abból le lehet szűrni, hogy csak b*szás kell a másiknak. Nyilván azért kell tetszeni is a másiknak fizikálisan is. De úgy is valóságban dől el minden. Ha meg valaki szimpatikus, akkor úgy is elfogadod a kinézetét. Nincs tökéletes amúgy sem. :D
2020. dec. 25. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Én pl simán szexelnék első randin hogy ez kiderüljön viszont meztelen képet csak annak küldök akiben tényleg megbízom.
2020. dec. 25. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Fogadok veled hogy nem akar tartós kapcsolatot, és azon is csodálkoznék ha találkoznánátok.

Meg nézi a képeket kiveri rá és

Pont.

2020. dec. 25. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Amikor komoly szándékkal ismerkedtem pasikkal, nem kértek tőlem ilyen típusú képet. Kicsit szokatlan, de lehet hogy a külsőségek a legfontosabbak neki.
2020. dec. 25. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Jaja volt egy jó karácsonya,küldhetsz nekem is ha ilyen jószívű vagy:)
2020. dec. 25. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!