Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párkapcsolatot keresve nem megyek bele olyan helyzetbe ami túl korán szexhez vezetne az prűd?
Pl randizunk, az elejétől fogva tudjuk, hogy komolyat keres a másik is.
Nem megyek fel hozzá ha áthív egész estére stb.
Pl az első három, négy randit szeretném teljesen a másik megismerésével eltölteni.
Ez nagyon idejétmúlt?
Egyáltalán nem baj, ha nem azonnal az ágyban lesz a végállomás. Viszont két - három alkalommal sem lehet megismerni valakit....Néha még évek is kevesek !
De azt látom - mivel magam is ismerkednék -, hogy ha nincs szex kb egy hét alatt, akkor dobnak. De talán jobb is így, mert aki csak szexre megy,az ne keressen komolyat.
Kivárom inkább ...
De az a lényeg,hogy Te mit és hogyan érzel....Ha szimpatikus és a helyzet olyan, akkor nem kell elhúzódni , természetesen majd több találkozás után.
Szerettem volna én is ilyen Romantikusat ismerkedni
De tényleg mindenki meztelenül nyitott ajtót, hiába beszéltem meg hogy találkozunk a ház előtt vagy köztér, gyere fel még nem készültem el most zuhanyzók stb.
Jó hallani hogy sikerül neked ilyen randit összehozni, egy kalappal.
Bár ha nem lesz jó az ágyban nem hagyod el? Úgy is fogjátok folytatni hogy érzed?
Nem vagy prűd, szerintem.
9; Habár nem tőlem kérdezted, de ha valakit annyira megismerek és szeretem, akkor az ágyban csak jó lehet Vele! Mert mindent megadok Neki, hogy jó legyen. Így nekem is nagyon jó lesz. ♥️
Persze ha valaha lesz még ilyen az életben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!