Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más szerint is undorító ami a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is undorító ami a Planetromeon (magyar részén) megy?

Figyelt kérdés

Most regisztráltam, hogy körülnézzek, felfedezzem az oldalt álnévvel profilkép nélkül, hogy majd később csinálok egy valódi profilt, erre az ott töltött kb negyedóra alatt 3 üzenet jött ami oké lenne mert előrerakja a friss profilt, de...

Azokon az üzeneteken ****** kiakadtam...

Első üzenet: (legalább minimálisan köszönt) sziasz*x?

Második: lesz*pnálak. (így köszönés nélkül csak odahányja egy tata mikor kint van hogy 26 évesig keresek és én 23 vagyok)

Harmadik: odarobbant egy farokképet majd ennyit ír a kép utánra: sz*x?? (Ez is egy erősen idősödő tata volt, és kishíján behánytam pfejj...)

Szóval jócskán csalódtam, valódi profilt létre se hozok, és azóta töröltem is inkább magam...

Fél órát se voltam ott regisztrálva!

Ugyan olvastam hogy a Promeo egy szenny oldal nade ennyire?! B+

2020. dec. 15. 18:14
1 2 3
 21/22 Meleg22 ***** válasza:
89%

Szerintem a gond kezdetnek a képnélkülben van...

Én évek óta fent vagyok rajta, felvállalom aki vagyok, és nem egoizmusból.. de kapnak arra aki vagyok..:D

Volt fura üzenetem, és volt hogy más megyében töltöttem több hetet, akkor ottani lokációval mások írtak mint otthon, de kifejezetten nem találkoztam olyan üzenettel, amitől törölném magamat..

A hülyékkel foglalkozni és ez alapján dönteni, hogy maradsz egy oldalon vagy sem.. alapjáraton kevés másik (jobb) hely van..

A profil leírás sokakat elkerget, szal ha kiírod hogy kik hadjanak békén.. teszel fel valami képet, ami téged jellemez, vagy pár képet amin kirajzolódsz, de nem látszik az arc.. komolyan..

--->Vedd számításba a tényt, hogy sokan azért anonim regelnek kép nélkül leírás nélkül stbstb, mert olyan perverzitás után érdeklődnek, vagy egyéb dolog iránt, amit nem mernek felvállalni, szal az hogy rád írnak ilyenek, nagy eséllyel azért van, mert joggal hihetik, hogy te is egy vagy közülük, aki kapó az ilyenekre..

#3-4 szóval aszondod menjek ki a tanyasiként az utcára és a faluban élő másik 10 fiatal srácot szólítsam le hogy randi? ment a - ...

2021. jan. 4. 02:37
 22/22 anonim ***** válasza:
74%
romeo?Legalja.
2021. márc. 22. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!