Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn bemutatkozó-szövegben miket írtok?
Figyelt kérdés
Hobbik, milyen könyvek/filmek érdekelnek.
Mit tanultam/tanulok az egyetemen.
Hosszútávra keresek.
Más esetleg amit kihagytam?
2020. dec. 9. 23:35
2/4 anonim válasza:
22cm a nudli, azt valóban ki kell írni van aki kifejezetten azt keresi, van aki menekül ha ilyet lát hall.
3/4 anonim válasza:
Általában arról írok hogy mit keresek ( pl kapcsolatot), utána arról hogy milyen korosztályban. Arról is írok hogy hol élek, mennyi az a távolság amit még be tudok vállalni, ezek után általában írok magamról is pár sort, hogy milyen a személyiségem és hasonló dolgokat. Mivel most nem használok társkeresőt, ezért inkább wordbe leírtam az egész bemutatkozó szöveget, érdemes előre megírni, hogy ne legyen benne helyesírási hiba, ne legyen túl hosszú, stb.
18/f
4/4 anonim válasza:
Mikor odajutok hogy megírjam mindig kiüresedik a fejem, semmi sem jut az eszembe. 1 jó profilszövegnél csak 1 jó tagline-t nehezebb megírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!