Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más szerint is undorító ami a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is undorító ami a Planetromeon (magyar részén) megy?

Figyelt kérdés

Most regisztráltam, hogy körülnézzek, felfedezzem az oldalt álnévvel profilkép nélkül, hogy majd később csinálok egy valódi profilt, erre az ott töltött kb negyedóra alatt 3 üzenet jött ami oké lenne mert előrerakja a friss profilt, de...

Azokon az üzeneteken ****** kiakadtam...

Első üzenet: (legalább minimálisan köszönt) sziasz*x?

Második: lesz*pnálak. (így köszönés nélkül csak odahányja egy tata mikor kint van hogy 26 évesig keresek és én 23 vagyok)

Harmadik: odarobbant egy farokképet majd ennyit ír a kép utánra: sz*x?? (Ez is egy erősen idősödő tata volt, és kishíján behánytam pfejj...)

Szóval jócskán csalódtam, valódi profilt létre se hozok, és azóta töröltem is inkább magam...

Fél órát se voltam ott regisztrálva!

Ugyan olvastam hogy a Promeo egy szenny oldal nade ennyire?! B+

2020. dec. 15. 18:14
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Tudnám miért változtatja meg önkényesen a gyakori a kulcsszavakat... Vagy ki se engedi...
2020. dec. 15. 18:22
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen ez ilyen. :)

Jah és hiába írod ki hogy csak párkapcsolatot keresel, akkor is meg vannak egyesek győződve arról, hogy neked az ő farka kell.

2020. dec. 15. 18:27
 3/22 anonim ***** válasza:
47%
Mit vártál? Társkeresőkre, legyen az hetero vagy meleg, kevés kivétellel csak az alja regisztrál.
2020. dec. 15. 18:28
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
Az internetes ismerkedés alapvetően mindig az alacsony IQ val rendelkező emberek játszótere volt.
2020. dec. 15. 18:30
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Jah a legjobbak amikor kulturáltan visszautasítod, és ő háborodik fel. Ő küldi a farokképet, te pedig visszairod hogy köszönöm, de nem ezt keresem, kint is van a profilomon. És utána te vagy a kaksi, a gennyláda stb.
2020. dec. 15. 18:30
 6/22 A kérdező kommentje:
2-5 annyit írtam ki, hogy barátokat keresek. Semmi többet.
2020. dec. 15. 18:33
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Én is regisztráltam a napokban, szintén kép nélkül, hogy szétnézzek először. Ugyanez történt velem is.

99,9% csak a szexre megy.

Szégyen, nem csak az oldal, az emberek is. 😔

Próbáltam tényleg rendesen megírni, hogy: nagyon sajnálom de én 22-32 éves korosztályból keresek. Bocsi.

És erre sértődötten válaszol, hogy: keresgélj csak te... talán lesz valaki

És letiltott

🤔🤨

Másik: írt valamikor hajnal 3-kor. Nem láttam, nem is volt időm mert dolgoztam. Majd mire odajutottam a nap végén, hogy na, átnézem az online dolgaim, láttam, hogy írt és válaszoltam is neki.

Majd visszaír, hogy: na te is aztán időben válaszolsz..

Én pedig csak pislogok 😐

Értelmesen beszélni valakivel, bármilyen témáról, majd ha úgy gondoljuk, hogy megbízunk egymásban, hogy na jó most már mutatunk magunkból többet (nem intim kép)...

Ez olyan nehéz dolog?

Úgy látszik igen.. 😔

2020. dec. 15. 18:41
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Szintén..

Arra vegye már a fáradságot hogy ha nem jövök be mondja meg. Ebbe nem hal bele senki.

Ritka értelmes embert találni ott, de előfordult már hogy nem csesztek át. De 100ból 1 aki tényleg értelmesen válaszol.

Nem az oldallal van bajom hanem az emberekkel akik azt hiszik mindenki alájuk fekszik egy farokképtől.

A profilomon én iy mindent leírok de kb senki nem olvas profilt.

Képem ugyan nincs, mert szeretnék inkognitoban maradni a nagyvilág előtt, de ha látom hogy a partnerrel értelmesen el tudok beszélgetni nem fogom titkolni magam.

2020. dec. 15. 18:55
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

"Másik: írt valamikor hajnal 3-kor. Nem láttam, nem is volt időm mert dolgoztam. Majd mire odajutottam a nap végén, hogy na, átnézem az online dolgaim, láttam, hogy írt és válaszoltam is neki.

Majd visszaír, hogy: na te is aztán időben válaszolsz.."

Ezt velem is mennyien eljátszották :D

Azt hiszik, hogy csak a szex körül forog az élet. Ők nem dolgoznak? Nekik nincs hobbijuk, magánéletük? Mindig csak a neten lógnak? Nem tudom megérteni.

Bemutatkozó szöveget felesleges írni a profilba, max akkor ha az a farokméret, meg hogy mit szeretsz az ágyban, máskülönben el sem olvassák.

Elég egy előnyös arckép, testkép vagy farok kép, rögtön jönnek rád mint a köpőlegyek :D

2020. dec. 15. 19:32
 10/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Ti vagytok a bénák. Biztos jól esik az össznépi nyavalygás és le leszek pontozva, de az nevetséges aki felmegy kép nélküli profillal, ő maga nem ír senki számára szimpatikusnak, majd a pár első tapasztalat után egyből törli magát.

Miért nem írtál te magad senkire?

Miért pár emberből vontál le következtetést ezrekről, tízezrekről?

Miért nem adtál több időt az oldalnak?

Ja és nem minden eddigi válaszolóval nem értek egyet, pl az utolsók közt többen létező, valós problémákat írtak le. Csak ez a nevetséges kérdező, hogy ennyire alacsony az ingerküszöböd és ennyire hamar feladod.

2020. dec. 15. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!