Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is undorító ami a Planetromeon (magyar részén) megy?
Most regisztráltam, hogy körülnézzek, felfedezzem az oldalt álnévvel profilkép nélkül, hogy majd később csinálok egy valódi profilt, erre az ott töltött kb negyedóra alatt 3 üzenet jött ami oké lenne mert előrerakja a friss profilt, de...
Azokon az üzeneteken ****** kiakadtam...
Első üzenet: (legalább minimálisan köszönt) sziasz*x?
Második: lesz*pnálak. (így köszönés nélkül csak odahányja egy tata mikor kint van hogy 26 évesig keresek és én 23 vagyok)
Harmadik: odarobbant egy farokképet majd ennyit ír a kép utánra: sz*x?? (Ez is egy erősen idősödő tata volt, és kishíján behánytam pfejj...)
Szóval jócskán csalódtam, valódi profilt létre se hozok, és azóta töröltem is inkább magam...
Fél órát se voltam ott regisztrálva!
Ugyan olvastam hogy a Promeo egy szenny oldal nade ennyire?! B+
és ha vk nem másodperceken belül ír vissza akkor jön a pampogás...hiszti, sértődés
a másik "kedvenc" fajtám: "sex?" , "mi jön be" , a profilon szereplő adatok megkérdezése...
Szerintem az is undorító, hogy egy társkeresőre álnévvel regisztrálsz, majd fél órányi ott töltött idő, és három nem kívánatos üzenet után törlöd magad, majd itt kérdést teszel fel, hogy milyen szenny az az oldal, és valódi profilt már nem is akarsz létrehozni. Ebben semmi logikát nem vélek felfedezni, mert ha ismerkedni regisztrálok egy oldalra, akkor azt legalább valós profillal kellene tenni.
Egyébként pedig az internet nagy szabadságot adott az embereket, és minél több emberhez jut el, annál többen használják is. Megsúgom neked, hogy van pár heteroszexuális ismerősöm, akik tudják, hogy meleg vagyok, s amikor szóba kerül az ismerkedés, akkor én is elmesélem az internetes társkereső milyen csodálatos lehetőségekkel kecsegtetett engem. És már többektől hallottam vissza, hogy hasonló megy heteroszexuális társkeresőkön is. Amit pedig tapasztaltál, az minden meleg társkeresőre igaz, akár magyar, akár külföldi.
Az én véleményem az, hogy addig nem zavar, ha valaki szexet keres, még azt kulturáltan teszi. A kép küldésén nem szoktam kiakadni, bár tény kicsit furcsállom, ha kapok úgy, hogy nem kértem. De a megsértődéseken, meg az "most azonnal" embereken ki szoktam akadni. Mert néha sok. De azért sikerült normális emberekkel is megismerkednem, s ennek viszont örülök, mert nem valósult volna meg, ha feladom rögtön. Szűrni kell, kész.
Ami nekem furcsa szokott lenni, amikor valaki elkezd panaszkodni milyen gáz, mennyire nem lehet ismerkedni, de amikor észreveszi, és jelzi is, hogy értelmes vagyok, és szeretne ismerkedni, akkor eltűnik. Pont, mint itt a gyakori kérdések homoszexuális témájában. Szexuális jellegű kérdéseket sokszor nem nyitom meg, de ami értelmesebbnek tűnik azt általában igen. Itt is kaptam már privát üzenetet, hogy hozzászólásom alapján szimpatikusnak talált. Reagálok, hogy köszönöm, ismerkedhetünk, és nem érkezik többet válasz.
Érdekes dolgok ezek.
Nézd van egy réteg aki ezt be copypasteli napi 200 embernek, mert tudja hogy 1-2 erre is harap mert épp kanos.
Az, aki nem ennyire egysejtű, az meg általában infó alapján dönti el ki érdekli, szóval üres profilra tényleg csak copypastát kapsz.
És igen, a társkeresés munka, nem fog csak úgy az öledbe hullani a szőke herceg. Beszélgess, kezdeményezz...
Van ilyen oldala is.
Viszont, azt is figyelembe kell venni, hogy neked is kell kezdeményezni.
Az elején én is úgy voltam, hogy várok, és akinek szimpatikus vagyok, az majd kezdeményez beszélgetés (rám ír).
És több, mint a fele felhasználó ugyanígy van ezzel.
Ne csak várjátok a szőke herceget, hogy majd rátok ír, leszervezi az egész randit, és az egész életed elrendezi helyettetek.
Aki szimpatikus profil alapján, jó a bemutatkozó szövege, szán erre is időt, arra írjatok rá ti is.
Ha nem csak egyoldalú a kezdeményezés, nagyobb a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!