Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Istennek miért fáj hogy két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istennek miért fáj hogy két férfi szeretik egymást és szeretkeznek egymással?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 06:15
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
84%
39 - Azt hogy csinálnád?
2020. dec. 13. 09:34
 42/57 anonim ***** válasza:
87%

Tudsz tenni az ellen hogy meleg vagy? Nem. Vagy tele leszel frusztrációkkal és esetleg lelkibeteg és pszichopata válik belőled vagy megéled önmagad, a vágyaid és boldog leszel.

A lelki elfojtás okozhat hosszútávon sok betegséget is. Szóval csak magaddal baszol ki, ha nem adod el a lelked az ördögnek. Egyébként egyik sem létezik szerintem, de mindegy

2020. dec. 13. 09:45
 43/57 anonim ***** válasza:
94%

Isten a felnőttek fogtündere :)

Max a begyöpösödött embereknek faj ez.

Ha szereti egymast ket ember ,tök mind1 milyen a nemük,szexualitasuk.

Ne foglalkozz mas véleményevel.

Üdv egy heteró nő :)

2020. dec. 13. 10:24
 44/57 anonim ***** válasza:
19%
engem csak az irritál, hogy felvonulást szerveznek, mintha bárkit is érdekelnének, otthon azt csinálnak, amit akarnak, de ne az utca kellős közepén nyalják falják egymást a sok gyerek között
2020. dec. 13. 11:35
 45/57 anonim ***** válasza:
93%

Én meg csak heterokat láttam nyilvánosan nyalni falni egymást. Azt nem árt a gyerekeknek?

Szerintem a heterok se mutatkozzanak együtt nyilvánosan. Oké hogy otthon azt csinálnak amit akarnak, de miért kell más orra alá dörgölni hogy ők heterok amikor senkit nem érdekelnek?

Üdv; egy lány

2020. dec. 13. 12:40
 46/57 anonim ***** válasza:
17%
Én adtam a 37-es választ látom sokaknak fáj az igazság.Nem baj attól még igazság marad.
2020. dec. 13. 12:44
 47/57 anonim ***** válasza:
90%
Isten azt mondta Ádám és Éva, nem Ádám vagy Éva... ezért vagyok biszex.
2020. dec. 13. 12:46
 48/57 anonim ***** válasza:
92%
Sokkal több perverz és rossz útra terelő, beteges hajlamokat keltő heteró dolog van az utcán, a tvben, a neten, az újságokban mint homoszexuális. Attól hogy egy gyerek lát 2 férfit kézenfogva sétálni vagy adni egy csókot egymásnak, ettől semmi baja nem lesz egy gyermeknek sem, és a lelki fejlődésére sem lesz hatással. Ekkor kellene a gyereknek azt mondani ha furcsállja és rákérdez hogy mit csinál a két bácsi, hogy szeretik egymást, és nem pedig telepakolni előítéletekkel. A gyermek otthonról hozzák ezeket. Alapvetően őket sajat6maguktól nem zavarná.
2020. dec. 13. 12:48
 49/57 anonim ***** válasza:
36%
48 válaszadó, igazad van, de sajnos a mai világban már sok helyen azt is elitélik, akik nem márkás vagy trendi kocsikkal mászkálnak
2020. dec. 13. 12:50
 50/57 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem fáj neki!

Csak épp nem a hazugságtárházát a bibliát kéne forgatni.

Hanem a gnosztikus-eredeti bibliát.

A szeretet a lényeg és az elfogadás minden és mindenki iránt.

2020. dec. 13. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!