Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istennek miért fáj hogy két férfi szeretik egymást és szeretkeznek egymással?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 06:15
1/57 anonim válasza:
Mert természetellenes olyan mint mikor egy egy ivarérett megerőszakol egy ivaréretlent pl egy 30éves egy 5 évest
2/57 A kérdező kommentje:
#1 te beteg vagy, a homoszexualitast ne keverd a pedofiliaval mivel it ket felnott emberrol van szo
2020. dec. 13. 06:23
3/57 anonim válasza:
Ugyanúgy természetellenes mindkettő
4/57 A kérdező kommentje:
#3 attol meg semmi koze a pedofiliahoz!
2020. dec. 13. 06:27
5/57 anonim válasza:
Azért mert a pénisz meg a vagina összeillik és a pénisz a pénisszel nem amit hát olyan hibásnak meg nem harmonikus felborítja az egyensúlyt, eléggé hülyeség olyan mintha az ember saját magába lenne szerelmes
6/57 anonim válasza:
Pont nem izgat, hogy ki mit gondol. Meleg vagyok, és ennyi. Akinek nem tetszik, akkor így járt. Nem foglalkozom a vallási dogmákkal, sem olyan emberekkel akik képtelenek elfogadni azt hogy meleg vagyok. Amióta megtanultam ezt lekaksizni, azóta boldog vagyok. :)
7/57 A kérdező kommentje:
#5 hogy lenne már önmagába szerelmes ha a másik férfi teljesen máshogy néz ki?
2020. dec. 13. 06:33
8/57 anonim válasza:
Hát alapból nőbe kéne szerelmes lenni de egy olyan neműbe szerelmes mint amilyen ő pénisze van szóval olyan mintha magába lenne szerelmes
9/57 A kérdező kommentje:
#8 Ki mondja meg hogy kibe kéne szerelmesnek lenni? Ez a világ már amúgyis full random miért ne szerethetne egy férfi egy másik férfit? Vagy ha holnaptól azt mondja isten hogy tilos enni mert az bűn te örömmel fogsz éhen halni?
2020. dec. 13. 06:39
10/57 anonim válasza:
Isten nemmondja hogy neegyek mert szükséges az élethez, azonos nemüt szeretni hülyeség mert nemsokban különbözik a két a nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!