Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istennek miért fáj hogy két férfi szeretik egymást és szeretkeznek egymással?
Miből gondolod, hogy Istennek fáj bármi?
Ha fájna neki, már rendet rakott volna a Világban, kezdve a betegségektől, az erőszakos emberektől, a háborúktól egészen a gonoszságig.
Kétlem, hogy éppen az zavarná, hogy két ember szereti egymást, teljesen mindegy milyen nemű emberekről van szó.
Hisz elvileg Isten igéje a szeretet.
Sokkal inkább természetesnek tartom két férfi szerelmét, mint azt, amilyen most a Világ.
Mondom ezt úgy, hogy hetero nő vagyok, és hithű ateista.
18-as:
Én most először írtam a kérdés alá, így azt kijelenteni, hogy ismered a véleményem elég degradatív. A szememben el is ástad magad MINT EMBER, aki ítélkezik másik felett - és itt abszolút nem ítélkeztem a szexuális orientációd után.
Én csupán arra akartam reflektálni, hogy miért akarsz az ELVILEGES legfelső hatalom véleményére adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!