Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először fekszünk le egymással, miért kéri a barátnőm, hogy óvatos legyek és gyengéd, ha nem szűz?
Figyelt kérdés
Egy partnere volt, azt mondta ő mindig az volt, mert szűk a hüvelye, nem lehet két ujjal megujjazni, mert fáj neki.2020. aug. 16. 20:40
2/13 anonim válasza:
Hát pont azért, mert szűk a hüvelye és fáj neki.
Ennyire megterhelő gyengédnek lenni vel?
3/13 anonim válasza:
Konkrétan leírtad a választ is a kérdésben
4/13 anonim válasza:
Rossz tapasztalat. A barátnőd még nem volt felizgatva rendesen.
5/13 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Vigyázz rá, mert ostobasággal csak elrontod.
6/13 anonim válasza:
Mert szűk a hüvelye és fáj neki.
Nagyon bonyolult.
7/13 anonim válasza:
Azért kéri mert nőből van! Érző lény és nem egy élettelen szexbaba!
8/13 anonim válasza:
Azert keri, h ne ajtostul rontsal a hazba vadbarom modra. Foglalkozz vele. Ahhoz kepest h elso nem tudom miert esik nehezedre eleget tenni a keresenek.
9/13 anonim válasza:
Velem is minden egyes alkalommal úgy kell bánni mint egy szűz lánnyal pedig 14 éves korom óta nem vagyok az. Ez ilyen, van aki nagyon szűk és fáj a durvulás. Vagy elfogadod vagy továbblépsz.
10/13 anonim válasza:
Nekem is fáj,ha durván bánnak vele,én is túl szűk vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!