Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket, lányokat kérdezem hogy mik azok a jelek (normális emberi jelzések) amelyekből egyértelműen látjátok, ha a férfi nyitott lenne a szexre veletek?
Figyelt kérdés
5 év után újra egyedül vagyok és csak érdekel, hogyan tekintetek egy potenciális szexpartnerre, mi az ami elegáns és mégis célravezető nálatok.
Mivel majdnem 190 magas vagyok és 110 kilo (nem túlsúlyos), szúrós zöld szemekkel, ezért nem szeretnék ijesztő lenni. 31/F
ma 18:52
1/5 anonim 

válasza:

Sok függ a helytől, meg, hogy egyéjszakás ügy lenbe, vagy már mondjuk megittunk 1 kávét meg beszélgettünk, sétáltunk.
2/5 anonim 

válasza:

Ezt nem lehet meghatározni, ez érzi az ember, ha adottak a körülmények. Ha egy bárban iszogatás közben odajön valaki, és elkezd beszélgetni, nyilván sejtem, hogy mi a szándék. De ha mondjuk hazafelé egy sötét útszakaszon este leszólítana valaki, inkább futnék.
3/5 anonim 

válasza:

Ha normálisan közelítesz akkor már fél siker.
A testbeszéd sok mindnet elárul, mindkét fél részéről.
4/5 anonim 

válasza:

Oooo nalam mar alapban a magassagod es a tomeged kizarna mindent
147cm es 40kg vagyok 🤣
De alapban nem ONSezek. Masra a normalis kozeledes. Koszones bemutatkozas egy laza bok es tarsalgas ha en is vevo vagyok ra es volt mar mosolygas nevezes egy pillanatnyi erintessel jelezheted a vonzalmad
5/5 anonim 

válasza:

Ezt látni ahogy rád néz, vagyis rám néz a férfi :)
A többi meg szituáció függő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!