Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vettetek már rá heterót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettetek már rá heterót?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy rávettél egy heterót akár csak egy hokira vagy többre is?

2020. dec. 7. 22:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos nem lett belőle semmi.

Még mikor középsuliba jártunk az egyik hetero haverom szerette ha masszírozom(úgy hogy én voltam a homi az osztályba). Ott az osztályba, úgy hogy előttem ült, én meg hozzáfértem. Többször kérte, hogy a mellét, bimbóját(?), hasát is. Én szívesen csináltam, mert jó pali volt. A köldöke érzékeny volt, azt nem szerette az elején, ha hozzáértem. De a végén, simán benne volt az is 😏

Többször láttam, de volt, hogy mondta is nekem, hogy felállítottam a farkát(sajnos csak nadrágon keresztül 😔)

Eskü ha nem suliba lettünk volna, tuti lett volna más is...

22f

2020. dec. 9. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!