Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vettetek már rá heterót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettetek már rá heterót?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy rávettél egy heterót akár csak egy hokira vagy többre is?

2020. dec. 7. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Az a srác akkor nem heteró, hanem minimum biszex.
2020. dec. 7. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Hokira simán 😄
2020. dec. 7. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
És az mennyire gyakori hogy egy hetero tinikorban kipróbálja a közös hokit majd továbbfejlesztve haveri alapon az orált is?
2020. dec. 7. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Naná ő aktív volt én meg passzív. Nagyon akart egy csajt és elkezdtem simogatni kemény lett és innen adta magát a dolog
2020. dec. 7. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Online hoki volt már állítása szerint hetero sráccal. Bár szerintem az ilyenek inkább biszexek.
2020. dec. 7. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok és voltam már hetero pasival. De ők biszexek egyébként mert van bennük hajlam a saját nemükkel való kalandozásra. Az hogy kinek mekkora mértékben az egyéni dolog...
2020. dec. 8. 04:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Heterók közül egy sráccal közös f.verés, aztán többekkel volt smár valami mondvacsinált okkal (pl üvegezés), szóval semmi intim nem volt benne. Volt viszont egy, aki csak úgy lesmárolt, nagyon jó barát volt. Mai napig nem tudom hova tenni, pedig eskü már abszurd módon heteró volt.
2020. dec. 8. 07:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert az hogy hajlam van benne csak nem fogadja el magát, az már alapvetően nem hetero.
2020. dec. 8. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Kevésbé cizelláltan megfogalmazva, de 9-nek igaza van. Egyszerűen abba kell belegondolni, hogy full homoként mennyire lehet rávenni, hogy p|nába turkálj a nyelveddel. Ha van hozzá gusztus és/vagy hajlandóság, akkor nem vagy full homo, ahogy egy hetero sem full hetero, ha hajlandó hozzád nyúlni.
2020. dec. 8. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek hogy nem hetero aki belemegy a saját nemével bármilyen intim dologba.Viszont olyan lehet hogy heteroként él,soha nem is gondolt rá hogy bármi történjen a saját nemével és amikor adódott egy helyzet akkor azt érezte igen,szeretné.Velem történt és a legjobb barátommal.Igaz hogy csak vertük más nem történt,de egyértelmű ezáltal hogy nem vagyunk heterók.

Szerintem a kérdező is ilyenre gondolhatott.

2020. dec. 8. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!