Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok, ti is ezt vettétek észre?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy nem igazán van olyan aktív, aki szeret foglalkozni a passzívval. Gondolok itt arra, hogy egy kis nyalás, és már bent is van. Nekem hiányzik az előjáték, hogy bejárjuk egymás testét és puszilgassuk, izgassuk egymást, simogassuk, hogy jó alaposan leszopjam a partnert, majd alaposan kinyaljon, markolássza a popsimat. Szóval hiányzik a romantika és a szenvedély, az egymásra odafigyelés. Más is tapasztalja ezt?2020. máj. 17. 14:45
1/7 anonim válasza:
Aktív vagyok és én pl nyalni utálok. Nem is szoktam :(
2/7 anonim válasza:
én is utálok nyalni, ujjazni illetve dildózni szoktam
3/7 Croissant0101 válasza:
Én uni vagyok, de én is hiányolom az odafigyelést.
4/7 anonim válasza:
Néha az a baj, hogy ha túl sokat "foglalkozik" velem a passzív,vagy én gerjedek rá a popsijára, akkor már az előtt elmegyek, hogy betenném neki. Pedig imádom, ha foglalkoznak velem, és én is imádok -teszem fel- popsit nyalni...
5/7 anonim válasza:
Én mindig legalább 40-45percet a passzívra szánok. Csókolgatom, nyalogatom, szívogatom a testét ahol érem, kicsi masszázs, kicsi markolászás, mindeközben persze végig csókolózás, aztán azt a 20 percet meg kizárólag a fenekének szentelem és addig falom amíg teljesen el nem lazul, ha addig még nem tette meg persze. Egyrészt mert így érzem korrektnek, másrészt mert imádom csinálni, harmadrészt meg kell is, mert nagy méretem van és nem akarom hogy fájjon a másiknaknak, meg én se szeretem mikor a feneke kilök engem annyira szűk. Szóval ja. De ha ez ilyen ritka akkor már értem miért akar mindegyik többet :)
6/7 anonim válasza:
Én is szeretek a passzívval foglalkozni, de sokuk pl. nem szereti ha a farkával foglalkozok vagy ha sokáig ujjazom. Dildózni is csak akkor kell ha nem élvez el velem egyszerre, már pedig az a gyakoribb. A seggnyalás meg őszintén max 5 percig élvezetes utána kell a farok.
7/7 anonim válasza:
Én kizárólag aktív vagyok a dugásban, de szívesen nyalok és szopok is. Én meg azt vettem észre, hogy a legtöbb srác akit megdugni megyek, nem szereti előjátékként azt ha én is szopom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!