Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Igen.Angliában.Egy magán klubban.Szuper volt.
3/8 anonim válasza:
Igen - nagyon jó volt, azért mentem swingerbe :)
4/8 anonim válasza:
Több alkalommal is. Jó volt mindegyik.
38f
5/8 anonim válasza:
Én el sem tudtam képzelni magamat egy orgiában.
Aztán egy varázslatos éjszaka mindent megváltoztatott.
Azóta sok ilyenben volt részem, és nem bántam meg (persze szerencsém volt, mert mindig jó volt a társaság!)
6/8 anonim válasza:
kiváncsi lennék hogyan lehet orgiába bekerűlni !
22/F
7/8 anonim válasza:
Ha nem paráznék ennyire, hogy elkaphatok valamit tökre kipróbálnám.. Folyamatosan szoronganék, ezért merevedési zavaraim is lennének..
8/8 anonim válasza:
Annak idején még nem orgiáknak neveztük ezeket az összejöveteleket,hanem kanpinceszernek,de ha nem volt egész hétvégés,akkor csak kanbulinak.Elég gyakran vettem részt,mert én voltam a központ a magam 14 évével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!