Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjem vagy nem merjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem vagy nem merjem?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel jól megértjük egymást. Sok mindent megbeszélünk közösen.

Nem vagyok tisztában a nemi identitásával kapcsolatban, így nehéz a kérdés.

El merjem mondani neki, hogy szívesen kikötözném és megcsiklandoznám? (Persze nem vinnék bele szexuális témát, meg lehet, hogy fel sem fedném a melegségemet)

Elvből elutasítana?

2020. nov. 27. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megtetszett neked akkor tapasztalatból mondom hogy felejtsd el azt az embert, mert csak szenvedni fogsz mellette.
2020. nov. 27. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

"A buz...ik miért hiszik, hogy bármit megtehetnek?

Egy ilyen kérdést tennél fel nekem, egy hatalmas maflás lenne a válaszom.

Jó esetben csak leköpném a kérdezőt, kicsit rosszabb hangulatomban megkínálom a 45-ös lábammal az arcát."

Aztán meg meg vagytok lepődve, ha ugyanígy viselkedtek egy csajjal, a csaj meg elküld benneteket a jó büdös francba.

Érdekes, ami a homofóbok fejében zajlik sokszor. Ha meleg csinálja, akkor 45-ös lábbal kell megkínálni az arcát, zsigerből ütni-vágni vagy rúgni kell, de minden csajra rámozdulni ugyanilyen gyík módon tök oké sok hetero részéről. Nem érzed gáznak magad?

2020. nov. 27. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben jártam a legjobb (elvileg) hetero haverommal, ott ő adta a jelzéseket, pl féltékenykedett ha másokkal ismerkedtem meg hasonlók. Én nem kerülgettem a dolgot, egyszerűen rákérdeztem, hogy akkor ő most mi is... Persze hetero volt továbbra is.. Lánnyal 5 évig soha nem láttam, ezalatt az 5 év alatt csak szenvedtem miatta...

Nem érte meg, nem éri meg neked sem.

Szerintem felejtsd el.

2020. nov. 27. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13 - biztos csak a filmes klisék mondatják velem, de nem lehet, hogy... csak simán le kellett volna smárolni, amikor úgy kettesben vagytok, vagy olyan a lelki egyensúly? Bocs, csak tapogatózok, nehezen értem, hogy valaki hogy bírja ki 5 évig bármilyen intim dolog nélkül, most mindegy, hogy férfi, vagy nő :)
2020. nov. 27. 18:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Akarom mondani, férfi vagy nő iránt vonzódik :D
2020. nov. 27. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert azt mondta, hogy hetero :D Szerintem nem éri meg ilyen identitásában bizonytalan személyekhez vonzódni. De mindenki maga tanulja meg a leckét, és persze másnak lehetnek jobb tapasztalatai is :)
2020. nov. 27. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy közös piálás alkalmával szóba hoznám a szexet.

Ha nem akarod felfedni, hogy meleg vagy terelődj rá a hármasra, 2 pasi 1 csaj felállásra.

Én egy ismerőssel voltam így, piáltunk, egy idő után nagyon kényelmetlen volt a helyzet, mintha mindketten zavarban lettünk volna, majd felhozta a szex témát, majd elkezdte mondani, hogy volt neki olyan alkalom egy fesztiválon, hogy annyira berúgott, hogy más sátrába feküdt be, és arra ébredt, hogy egy pár (fiú+lány) ketten felváltva sz-pják a farkát.

Mire én: És nem zavart a dolog?

Ő: Mit tehettem volna? Nagyon kanos voltam, nem akartam félbeszakítani.

Ebből már tudtam, hogy hajlik a dologra, és már be is próbálkoztam :D

Valami hasonlót bevethetsz. piásan oldódik az ember és őszintébben válaszol, mint józanul.

2020. nov. 27. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem mondd el neki és szerintem ha jó fej benne lesz !
2020. nov. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!