Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek egy izmos meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy izmos meleg tinédzser sráccal, ha ott lenne előttetek csak egy sportcipőbe és egy full feszes szűk farmerba?

Figyelt kérdés
Ne kíméljetek, tenyleg érdekelnek a válaszok.

2020. nov. 8. 14:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem sportcipőkre meg feszes nacikra izgulok
2020. dec. 1. 18:54
 22/33 anonim ***** válasza:
81%
Elétérdelnék és leszopnám, aztán pedig meglovagolnám a farkát.
2020. dec. 25. 20:11
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Kielégíteném minden vágyát 😁
2020. dec. 25. 20:56
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak, ott állok előtte és nézek a szemébe, utána neki nyomnám a falnak ami mögötte van. Hozzá érnék a ajkahoz a én nedves és vérrel átitatott ajkammal és elkezdeném csókolni a ajkát, és míg a heves légzését halgatnám, a kezem szépen lassan elvándorolna a hasa alsó részébe, és alulról felfelé szépen lassan élvezném ahogy a kezem és a kockái a hasán összeolvadnak, a forró kezem egyre felfelé halad amíg a melle keresztül áthaladó kezem a mellbimbóira áldozza a figyelmet, azokat megfogom és nagyujjamal masszírozom körkörös mozdulatokkal először a óra irányába utána ellentétes irányba. Aztán a ajkát harapnám egy kis ideig, és utána újra megcsókolnám, aztán a mellbimbóit kicsit megcsípném és kicsit meg forgattnám job felére, míg hangosabban fel lélegez a ajkam szépen lassan elkezdi csokolgatni a ball felén a nyakát, és aztán kicsit felfelé halad a ajkam állkapocs csontja alatt elkezdeném kicsit harapni a bőrét, de nem annyira h fájjon, és nem is fáj neki, inkább élvezi és hevesebben ver a szíve, míg zihál a kezem szépen lassan elvándorol lefelé, a kockák közepére és utána onnan a két kezem szét váll 2 felé és lassan, de biztosan a hátánál ér össze a 2 kezem és amíg a nyakát csókolgatom át ölellem őt és élvezem ahogy a én hasam a övével érintkezik, a ő hasa és a én hasam együtt olyan mint a lágy csokoládé elkezd olvadni, és izzog a forróságtol az egész szoba. Míg próbálom kis harapásokkal élvezetet nyújtani nekik, a orrom próbál megtelni a illatával, teste és a parfümje illatát érzem és ez valamilyen eszméletlen kombináció olyan mint a tiszta férfiasság és a csupasz ártatlan őszinteség egyvelege, a orrom nem tudja megunni ezt a illatot. A ajkam újra elkezdi csókolgatni az övét, és a kezemmel próbálom össze nyomni a seggének 2 felét, akár a 2 barackot nyomnék össze, míg csokolom őt ő a kezével belenyúl a hajam hátsó részébe és tartsa a fejem míg a nyakamat díszíti a csókjaitól maradt nyála. Míg tartsa a fejem és csokolja a nyakam elindultunk hátra lassú lépésekkel, utána rá fektetett a ágyra és a csokajit élveztem a hasamon, a kezeim a kezeibe kulcsolva, vannak a és én elkezdem feljebb húzni a kezét hogy még jöjjön és adja meg a ajkamnak azt ami hiányzik neki, ő feljebb jött és elkezdtünk csókolózni, és utána én át dobtam őt a ágy másik felére úgy hogy én fölötte vagyok és még így is csokoltam őt, utána indultam lefelé a csokjaim először a nyakán utána mellén érezte utána kezdtem ki gombolni a nadrágját 2 gomb és egy cipzár volt rajta található, míg gondoltam a masodik gombot a orális extázist nyújtottam a mellbimbójának, és halgattam ahogy élvezi az egészet. A cipzár nem ment lehúzni, akkor megfogtam a gombbnál és a betonbólásra való anyagnál és a 2 puszta kezemmel téptem ketté a farmerjét, utána le vettem róla ami maradt a farmeről és utána a kezemmel masszíroztam a combjai 2 belső részét, és a számmal próbáltam megkeresni a alsó alatt a farkát, éreztem a illatát, éreztem ahogy pulzál és akár melyik pillanatában kitörhet mint akár melyik vulkán e világon. Szóval abbahagytam, fel másztam a testére megcsókoltam, rajtam csak alsó volt így mind 2 éreztünk egymás farkát, amíg csokoltam őt a kezeit lefoktam fent a feje fölött és csókoloztunk és szépen lassan dörgöltem a farkam a farkához utána leálltam és meg kértem hogy adja nekem a whiskys üveget ami balra a ágy melett található, kérdezte h mire, én mondtam neki h kicsit megszomjaztam, érte nyúlt, oda adta és én le öntöttem a hasát és elkezdtem lenyalni róla a whiskyt, először a whisky a kockák közé csurgot így mind a összes kockát lenyaltam, utána a farkára öntöttem pár cseppet és elkezdtem lenyalgatni, és miután lenyaltam a farkárol meg kérdeztem tőle h szerinte még maradt e valahol, ő azt felelte h még érezi fitymája alatt is, és meg kérdezte h tudok e segíteni neki ezzel a problémával, én persze igent mondtam és a megfogtam a farkát és a nyekvemmel bele mentem a fitymaja alá, félig körbe volt metélve a farka, és én élveztem ahogy körkörös mozdulatokkal csiklandozta a nyelvem a farkát. Utána azt mondtam neki h, meg nézem h a farkad belül nem e maradt pár csepp whiskey így elkezdtem szopni a farkát, és míg ezt tettem a egyik kezem a hasán a kockák masszírozásaval foglalta el magát adfig a másik a 2 tojásait próbálta analizálni. míg szoptam a farkát addig halgatam a zihalását, majd a 2 kezemmel a ő kezeit tartottam, és egyszerű ből elkezdett nyögni és kirobbant a számba ez a angyali esszencia, aminek a íze szavakban leírhatatlan. Aztán mondtam neki hogy forduljon meg mert szerintem hátura is lecsurgot a whisky, a szegének 2 részét széthuztam és elkezdtem nyalni a belsejét, pár percen belül már a ujjaim is próbálták bele nyomni a nyalóm nedvességét. Miután ezzel végeztem, megfordult, szét tette a lábait és bele hatoltam szép lassú mozdulatokkal próbáltam segíteni neki abba h élélvezen újra, néztem a szemébe és gyorsabban kezdtem bele nyomni a farkam a 2 vatta cukor puhaságu seggébe. Míg a szemben néztem gyorsult mint 2 légzése, de addig is a egymás szemébe kerestük azt ami annyira vonzott minket egymásunkhoz, és utána jött a mennyország kapujának a kinyilása ez volt az a pillanat amikor mind 2 élveztük egyszerre. Nincs kedvem kijavítani a hibákat, bocses érte. Remélem tetszik, nagyon élveztem míg írtam. 18/bi
2020. dec. 25. 21:20
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
24 - egy link jól esne ehhez a videóhoz :D
2020. dec. 25. 21:34
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Huh ez nem volt semmi :D rendesen felizgultam

2020. dec. 25. 21:38
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
#24-es nemsemmi vagy! Ha látnád a szöveg elolvasása után a hatást is, amit okoztál..hmm😁
2020. dec. 26. 00:04
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

24-es vagyok.

örülök h tetszett,

Hát most vissza olvasva nekem nem tetszik, mármint a eleje jó. Mert részletesen leírtam, viszont a sok hiba amit elkövettem elrontsa az egész élményt, + írás közben nem egyszer megzavartak így többször vissza kellett hozzá térnem. És nagyon gyorsan vége lett, jobban örültem volna ha rendesen be tudom fejezni, igaz lehet 2X ekkora lett volna, de megérte volna az a sok bele fektetett idő. Ha ennyire tetszik nektek, akkor elgondolkozom azon h írok egy rendesen leírt és össze szedettebb történetet. Amúgy nem számítottam ennyire jó visszajelzésekre. Mégegyszer köszi értük!

2020. dec. 26. 19:29
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen elolvasnám majd, ha végül megírod (vagy valami hasonlót) :D

2020. dec. 26. 19:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
#28 Én is elolvasnám.
2020. dec. 27. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!