Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális vagyok vagy szimplán nyitott? Fiatal művész vagyok és már tinédzser korom óta bizonyos típusú fiúk érzelmileg meg tudnak érinteni.25f
Nehéz leírni ezt, az ilyen embereken, külső jegyekben is megnyilvánul, hogy érzelmesebbek a többieknél. Például sokan nem rövid hajjal járunk, hanem hosszabbra hagyjuk. Persze ez nem mindenkire igaz, de általában az olyanok mint én, szeretjük kifelé a világ felé is kimutatni, hogy nem egy erőszakos állat vagyunk, mint férfitársaink közül sokan.
A kérdésben szereplő fiú is ilyen stílusú. Hosszabb a haja, a stílusa is egyedi és annyira mély érzelmei vannak, amiktől nem fél expresszálni a világ felé. Ez meg fog benne. Nagyon szép lelke van. Ő zenész én pedig festek és grafikus vagyok. Amikor festek akkor nekem is szükségem van az érzelmeim szabadjára engedésére, nélkülük nem is tudnék alkotni.
"érzelmileg meg tudnak érinteni"
OK, de mi van a szexualitással? Mert valahol ott dől el, hogy meleg vagy e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!