Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet látni egy tinédzs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet látni egy tinédzseren, ha meleg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom,aki már 17 éves,lassan 18,és még mindig nem volt barátnője.Ha szóba jön a téma,mindig azt mondja h ő nem akar csajozni,barátnőt sem akar,és nem is bámulja meg a csajokat a strandon,meg egyépként sehol sem.Pedig am tök helyes,szép kidolgozott teste van,és a lányok is tapadnak rá,de ő mégis szingli akar lenni.Ja meg ugye jár edzeni,és oda is fiukkal megy,meg úszni is,szóval nem nagyon érdelkik a lányok...Na meg ugye ott van az is,h egyke,és csendes,szóval az is lehet h csak ezért ilyen mert félénk.

Szerintetek?

2019. júl. 27. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Lehet simán aszexuális is. De ha a fiúkat nézi az azért árulkodóbb lenni, mint az, hogy a lányokat nem :)... De biztos az ha rákérdezel..
2019. júl. 27. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Elég esélyes, hogy meleg. Vagy aszexuális.
2019. júl. 27. 11:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Arra nem is gondoltam, h a aszexuális lenne,de most h irtátok sztem ez is lehetséges.
2019. júl. 27. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen még nagyon sok srácnak nincs barátnője, egyszerűen eltolódott az egész érési folyamat, nagyon gyerekesek még.
2019. júl. 27. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy nem csajozik valaki, nem feltétlenül meleg. Beszélgess vele de ne kérdezz rá, mert ha nem az akkor kellemetlen lesz mindkettőtöknek!
2019. júl. 27. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Először azt hittem, hogy rólam van szó, na de komolyan, most így bármi elképzelhető, amit az előző válaszolók írtak. Sztem menjetek el valahova ketten és ha olyan, akkor ott nyugodtan és őszintén beszélgethettek a témáról.
2019. júl. 28. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy meleg vagy biszex.
2020. nov. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!