Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már masszázs közben merevedése? Mennyire gáz? Mit szólt a masszőr? Fenékmasszázst csináltattatok már? Tanácstalan vagyok 20F
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 21:05
1/12 anonim válasza:
Nem voltam még masszázson. De amit hallottam a merevedés természetes reakció ilyen helyzetben. És a masszőrők is tudják hogy ezt.
2/12 anonim válasza:
Soha.
Sima masszőrnél se, meleg masszőrnél se. Ez utóbbi amúgy happy endinget is kínál, de túl félénk vagyok ilyet kérni (ha kérnék, az már olyan érzés lenne, mintha prostihoz mentem volna), plusz amúgyse áll fel a masszázstól, mivel gyógymasszázs, örülök, ha éppen nem fáj. :D
De ha Romeón találtad a masszőrt, előtte tuti nem gáz. ;)
Fenékmasszázst az első "romeós" masszőröm csinált, kérés nélkül. A sima masszőrnél alsógatyában voltam. A második "romeós" masszőr meg alapból nem csinál, eddig nem is kértem.
27/f
4/12 A kérdező kommentje:
Abban, hogy mennyire gáz ha meglátja a masszőr, hogy merevedésem van
2019. júl. 26. 06:27
5/12 anonim válasza:
ne parázz ha merevedésed lesz ,tudja kezelni.
6/12 anonim válasza:
Az a gáz ha nincs merevedésed. Na az gáz ebbene szituban!
(persze szexmasszázsra gondolok)
7/12 anonim válasza:
Nekem már most felállt, hogy a fenék masszázsra gondoltam. Kellene is egy jó masszőr.
8/12 anonim válasza:
Én masszőr vagyok ha engem masziroznak fel áll ès nem para. Talalkoztam már en is olyannal akinek merevedese volt pedig nem is masziroztam a fenekét. Ha Tolna-Baranyában valakinek szüksége lenne maszirozásra keressen bizalommal. (Csak maszirozok) van párom 😊😉
9/12 anonim válasza:
De mitől áll fel masszázstól a dákó? :D Ez valami masszázsfétis? xD
10/12 anonim válasza:
Nem hanem vannak olyan pontok (mimdenkinek más) ha azt maszirozzák akkor be indul az erekció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!