Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes lenne prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne prostihoz mennem, ha össze szeretnék bújni valakivel?

Figyelt kérdés

Sajnos a melegek többsége vagy totál frigid és semmit se hajlandó csinálni, amihez találkozni kell, vagy csak azért találkozna, hogy kielégítse a SAJÁT élvezetét, aztán viszlát. Én ellenben olyat keresek, akivel összebújhatok néhány órára, többször kiverjük egymás farkát kézzel, és semmi több.

Nem fog hülyének nézni a prosti? (Nyilván eljátssza, hogy nem néz hülyének, de valójában sem néz annak?

2020. okt. 24. 00:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Pár évvel ezelőtt egy harmincas srác úgy írt egy hirdetést egy portálon, hogy valaki végre ne csak egy testet lásson benne, hanem ilyen összebújós estére vágyott.Egy jóképű, csinos, értelmes, de szeretethiányos srác volt.

Néhány email után találkoztam vele,egyutt elmnetunk bevásárolni a vacsorához valót,elkészítettuk,összebújva filmeztunk,sok csókkal,öleléssel,simogatással.Majd kulön-kulön lefurödtunk és összebújtunk az ágyban.

Ölelkeztunk,csókolóztunk,beszélgettunk hajnalig.Majd egymást átölelve aludtunk el.

Ez még kétszer megismétlődött és csak ennyi történt.Csodálatos volt mindkettőnknek.

Miről szól ez ? Két,fuggetlen meleg ember találkozott, és megadták egymásnak, amit sajnos néha még egy kapcsolatban sem kapunk meg.

Ha ma lehetőségem lenne, akkor biztosan megint találkoznék ilyen emberrel.

Prostihoz biztos nem mennék, mert ezt a gyengédséget, figyelmet nem - csak ott - lehet megkapni.

Sok meleg akkor keseredik meg, ha ő lélekben is vágyna másra,de csak egy testet látnak benne.

Kívánom a Kérdezőnek, hogy találjon ilyen embert és sok ölelést,figyelmet és gyengédséget adjanak egymásnak !

51 F

2020. okt. 24. 06:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzelmet keresel, akkor miért mondod azt hogy "melegek többsége vagy totál frigid és semmit se hajlandó csinálni, amihez találkozni kell, vagy csak azért találkozna, hogy kielégítse a SAJÁT élvezetét, aztán viszlát" ? Ha alkalmit keresel ne is csodálkozz, felesleges általánosítani mert itt veled van a probléma
2020. okt. 24. 07:57
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, de én kifejezetten arra vágyok, hogy az illető vonzó legyen, ilyet pedig nehéz máshogy találni. Ha olyan egyszerű lenne, hogy válaszolok az egyik GYK-s megkeresésre, akkor már rég megtörtént volna.

Tulajdonképpen eddig egyik partneremnél se zárkóztam el ettől, de soha nem kérdeztem rá, mert nem akartam elrontani az estét azzal, hogy esetleg félreértelmezné a kérésemet.

2020. okt. 24. 09:12
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha korombeli és pesti vagy és szimpi akkor simán benne vagyok. :) Írj :)
2020. okt. 24. 10:43
 25/28 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy én szimpi vagyok, de te nem vagy az.
2020. okt. 24. 10:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Hülyének fog nézni, bár a legtöbb prostinak sokkal betegebb ügyfelei is vannak.

De átérzem a helyzetedet, ha egyszer meglátogatok egy prostit, hogy végre kipróbáljam a meleg szexet is, én is inkább egy összebújós/szeretkezős élményre vágynék, nem a "durrbele, elélvezünk és viszlát" dologra.

2020. okt. 24. 10:51
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a prosti működhet, ha nem zavar, hogy kamu az egész. Bár lehet ebben még mindig több őszinteség lesz, mint sok, itt összekukázott kapcsolatban.

Én várok még, hátha mégis belefutok valakibe, aki nem egyből farkat akar a seggébe, hanem fontos az érintés is, fizikailag és lelkileg is. Bár tény, hogy ez már nem csak nyers szexről szól :)

2020. okt. 24. 13:25
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen összebújós vagyok, mint te.

Nekem sikerült is találnom korban hozzám illő személy aki szintén erre vágyott.

Viszont arra vigyázz, hogy ne váltson ki belőled érzelmeket, és ne akarj többet. Sok ember ezért fél egy öleléstől is.

A melegek inkább kizárják az érzelmeket, hogy ne sérüljenek. Ezért ritka ilyet találni.

2020. okt. 24. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!