Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne prostihoz mennem, ha össze szeretnék bújni valakivel?
Sajnos a melegek többsége vagy totál frigid és semmit se hajlandó csinálni, amihez találkozni kell, vagy csak azért találkozna, hogy kielégítse a SAJÁT élvezetét, aztán viszlát. Én ellenben olyat keresek, akivel összebújhatok néhány órára, többször kiverjük egymás farkát kézzel, és semmi több.
Nem fog hülyének nézni a prosti? (Nyilván eljátssza, hogy nem néz hülyének, de valójában sem néz annak?
Egy szexmunkás ebből él. Nem hinném, hogy hülyének nézne. Véleményem szerint ettől jóval perverzebb kérései is akadnak, és ott sem formál véleményt.
Megteszi, amiért fizetnek. Persze lehetnek bizonyos határok, de nem hinném, hogy a te kérésed pont ezek közé tartozna.
Èn is összebújós vagyok :-)
Azért én mégsem egy prostitól várnám el, hogy megszeretgessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!