Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes lenne prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne prostihoz mennem, ha össze szeretnék bújni valakivel?

Figyelt kérdés

Sajnos a melegek többsége vagy totál frigid és semmit se hajlandó csinálni, amihez találkozni kell, vagy csak azért találkozna, hogy kielégítse a SAJÁT élvezetét, aztán viszlát. Én ellenben olyat keresek, akivel összebújhatok néhány órára, többször kiverjük egymás farkát kézzel, és semmi több.

Nem fog hülyének nézni a prosti? (Nyilván eljátssza, hogy nem néz hülyének, de valójában sem néz annak?

2020. okt. 24. 00:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
De. Es az hogy jon ide?
2020. okt. 24. 01:31
 12/28 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy lehet prostihoz illúzió nélkül menni.
2020. okt. 24. 01:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
De en nem mondtam, hogy ne menj. Csak felhivtam ra a figyelmedet. Ha neked ez igy ok, menjel, ezt mondtam elobb is.
2020. okt. 24. 01:37
 14/28 A kérdező kommentje:
Azt is írtad, hogy ne csodálkozzak, ha csalódottan távozok. Miért távoznék csalódottan?
2020. okt. 24. 01:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem ertem, hogy ha nem zavar az, hogy megjatsza magat, akkor az miert zavarna ha valojaban hulyenek nez, de ugy tesz mintha nem nezne annak...
2020. okt. 24. 01:44
 16/28 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ne válaszolj, ha még a kérdést se sikerült megértened.
2020. okt. 24. 01:50
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
Akkor a valasz: de igen, hulyenek fog nezni.
2020. okt. 24. 01:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy szexmunkás ebből él. Nem hinném, hogy hülyének nézne. Véleményem szerint ettől jóval perverzebb kérései is akadnak, és ott sem formál véleményt.

Megteszi, amiért fizetnek. Persze lehetnek bizonyos határok, de nem hinném, hogy a te kérésed pont ezek közé tartozna.

2020. okt. 24. 02:06
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak egy kis ölelésre, megértésre, bújásra vágysz, írhatsz nekem privátba is. Meztelenül ágyba bújnánk, simogatnánk egymást, csókolózhatunk is akár órákat így eltöltve.
2020. okt. 24. 02:46
 20/28 anonim ***** válasza:
92%

Èn is összebújós vagyok :-)

Azért én mégsem egy prostitól várnám el, hogy megszeretgessen.

2020. okt. 24. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!