Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezném akik csak szopni szoktak? Számotokra mennyire kielégítő, hogy csak szoptok és max kiveritek utána?
Figyelt kérdés
Anál nem érdekel, szopatni sem szeretnék, de szívesen kipróbálnám már milyen leszopni egy szép farkat.
30F
2020. okt. 10. 12:48
1/8 anonim válasza:
Én szeretem, teljessen el vagyok vele! Szopok és amikor a párom elment,utánna rá verem!👌
2/8 anonim válasza:
Nekem ez teljesen megfelelő, nem is igazán vágyom másra:)
3/8 anonim válasza:
Imádom a szopást, adni és kapni is. 😉😉 Megvagyok anál nélkül (40/bi)
4/8 anonim válasza:
Teljesen elegendő nekem ha csak szopok, max utánna kiverem magamnak, ha nem megyek el magamtól míg szopok.
Néha előfordul ha nagyon durván bejön a srác.
19
5/8 anonim válasza:
Nekem írhat egy 25 év alatti aki szeret sokáig szopni és lehet a szájába élvezni.
6/8 anonim válasza:
Nekem is tökéletesen megfelel, ha csak én szopok és a végén kiverem. Addigra általában már annyira fel vagyok izgulva, hogy ez pár mozdulat csak.
Egy 20 alatti srácnak még támogatást is adnék, ha szophatnám
7/8 anonim válasza:
Nekem oké, főleg ha fiatal srácot szopok
34f
8/8 Tanquerey válasza:
Engem sem zavar, hogy ha csak én kényeztetem a partnert és nincs viszonzás. Nagyon beindít, ha látom, hogy élvezi amit csinálok. Közben próbálok én is úgy időzíteni, hogy egyszerre menjünk el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!