Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek szükségetek van arra, hogy külön masztizzatok akkor is, ha van rendszeres szexuális életetek a párotokkal/szexpartneretekkel? Vagy csak akkor kell, ha nem kaptok elegendő, kielégítő szexet? F/31
Igen, kielégítő szexuális élet mellett is van igényem a maszturbálásra.
23/N
Szükségem van rá igen, a mennyiség változó.
Volt egy hullámvölgy nálunk szexuális téren. Abban az időszakban volt olyan, hogy szinte csak masztira vágytam és kb minden este csináltam. De nem azért, mert ki voltam éhezve, csak ilyen nap levezetése volt, vagy nem tudom. :D
Olyan is van, hogy annyira másokon jár(t) az agyam, hogy hetekig magamhoz sem nyúltam és szex sem volt. (egy időre külön mentünk)
Most, hogy újra együtt vagyunk, sokkal izgalmasabb az egész, nagyon hiányzott már és új dolgokat is kipróbáltunk.
Míg régebben elég volt nekem heti 1 alkalom is kb, de ha az nem volt, azt se hiányoltam, most kb majdnem minden nap szexelünk , amikor meg nem, lerendezem magam. Tegnap fél órán belül 2x is "kellett", míg azon fantáziáltam, hogy miket próbálhatnánk még ki. :D
Úgyhogy tök változó a mennyiség, de a lényeg, hogy ugyanúgy igényünk van erre, mint a pasiknak egy verésre, de ebben nincsen semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!