Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak orálszex kielégítő egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak orálszex kielégítő egy passzívnak?

Figyelt kérdés
Vagy az gáz hisz kb akkor mi élvezet jut a passzívnak azon túl hogy orálisan kényeztette a másikat akinek ez remek élmény volt, de ennyi... Ha reagáltok írjátok meg hogy ti passzívak vagytok-e és kort is kérlek.
2020. ápr. 16. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek igen. Én pl aktív vagyok és nehezen élvezek el. Így sokáig kell szopni. Azonban van aki imádja és még azt se akarja, hogy neki kiverd sőt elélvezni se. Meglepő de van ilyen. Nem is egy. Legalábbis nekem több ilyen kalandom volt.
2020. ápr. 16. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biszex srácoknak szokott elég lenni. Szeretem is őket.
2020. ápr. 16. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, és nagyon szeretem ha csak szophatok, és a srác a számba élvez el.
2020. ápr. 16. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretnék mást, csak leszopom az aktívot és viszlát :D
2020. ápr. 16. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elég hogy csak leszopom azt ennyi :D

Visszont volt olyan hogy nekem is csinalta meg huzogatta nem volt ellenemre ! ::D

De ennyi max ;)))

2020. ápr. 16. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 4es válaszolóhoz.
2020. ápr. 16. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok, és igen, néha tökéletesen elég, ha kapok egy adagot a számba.

Sokszor ugyan kölcsönös, de van egy-két alkalom, amikor csak én akarok nyelni...

2020. ápr. 17. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok, és imádok szopni, de csak a fiatal srácok hoznak lázba, olyan 18 körüliek...

Kölcsönös is nagyon jó, de ha csak én kényeztetem a partnert az is teljesen jó...

2020. ápr. 18. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:
25 alattiak írhattok nekem :P
2020. ápr. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!