Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok azokról akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról akik ráírnak az emberre hogy fizetnének? Persze mindig pocakos 40 felettiek.

Figyelt kérdés

Mi a motiváció? Miből gondolja hogy ha nem jön be akkor majd pénzért bejön? Meg eleve mennyire megalázó lehet fizetni?

Engem zavarna ha a partneremen nem azt érezném, hogy engem akar. A kedvencem hogy ha nemet mondok még magyarázkodnom kell miért nem.

A Rómeón volt egy pasi akit 6x koptattam le. Folyton arról dumált hogy mekkkora lehetőség megismernem őt mert gazdag meg minden.

Borkultúrába bevezet meg VIP party meg társai. Szóval szerintetek mi az oka?

Sajnálom amúgy őket, de a stílus ahogy írnak az meg annyira primitív hogy még ha nyitott lennék se...

2020. okt. 8. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes vénember vagyok én is. Volt is tartós kapcsolatom fiatal sráccal, de vége lett. Pénzért nem menne mással, maga a tudat, számomra is megalázó lenne. Akik úgy keresnek, ott fejben vannak nagyon nagy bajok. Ha meg a szép szóból sem ért, akkor mégnagyobb.
2020. okt. 8. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is kapok ilyen üzeneteket.

Egyszer volt, hogy meg voltam kicsit szorulva és bele is mentem a találkozóba.

Beszélgettünk, érdeklődtem mi célból stb.

Vállalkozó, kevés szabadideje van, nincs ideje órákat tölteni a társkeresőn, hogy kiszűrje a kamukat stb.

De azt is elmesélte, hogy van olyan akibe beleszeretett viszont a társadalom a másik pasit belekényszerítette a házasságba.

De emellett támogatja is és taliznak is.

Megmondom őszintén szimpatikus volt, de nem mentem bele a dologba, elköszöntem tőle és mentem tovább.

Más az amikor szimpatikusak vagytok egymásnak és mindkét fél kiéli egymással a vágyát, viszont ilyen helyzetben már kiszolgáltatottnak érezném magam.

2020. okt. 8. 17:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy az idősebb pasiktől kérdezem, hogy próbáltatok már kondizni, jobban kinézni, stb? Tuti ha kiírnátok lenne aki segít benne és jobb esélyek lennének... Amúgy remélem én idősen is elfogadhatóan nézek majd ki.
2020. okt. 8. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Hiába nézek ki fiatalabbnak is mint a korom, sőt sok hasonló korú apatestű is megirigyelhetne, ha valami más ok miatt nem jövök be a fiataloknak. Pedig a stílus is nagyon ott van, szeretnek is sokan, de továbblépni nem sikerül. Valahogy simán csak barát zónában vagyok mindig. Ez van, ezt kell elfogadni, ha nehéz is.

(fizetni továbbra sem akarok, tudok, fogok)

2020. okt. 8. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok pocakos és jóval túl vagyok 40-en.De nem kell fizetnem a

szexért.

2020. okt. 9. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában az idősebbek ajánlanak fel pénzt, hogy cserébe szophassanak. 1,5 éve vagyok ilyen "kapcsolatban" egy 60-as férfivel, de nem bánom, mert tényleg csak leszop és mást nem akar.

Még olyan pasast nem láttam akinek én fizetnék, hogy szopjon le.

2020. okt. 10. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!