Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok azokról akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról akik ráírnak az emberre hogy fizetnének? Persze mindig pocakos 40 felettiek.

Figyelt kérdés

Mi a motiváció? Miből gondolja hogy ha nem jön be akkor majd pénzért bejön? Meg eleve mennyire megalázó lehet fizetni?

Engem zavarna ha a partneremen nem azt érezném, hogy engem akar. A kedvencem hogy ha nemet mondok még magyarázkodnom kell miért nem.

A Rómeón volt egy pasi akit 6x koptattam le. Folyton arról dumált hogy mekkkora lehetőség megismernem őt mert gazdag meg minden.

Borkultúrába bevezet meg VIP party meg társai. Szóval szerintetek mi az oka?

Sajnálom amúgy őket, de a stílus ahogy írnak az meg annyira primitív hogy még ha nyitott lennék se...

2020. okt. 8. 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélküli profilom van de így is naponta kapok ilyen ajánlatot. 50 000 ha lesz-phat. Hát én sajnálom. Remélem sose leszek olyan ronda hogy ne kapjak senkit. Bár tudom, hogy idősebben nehezebb lesz fiatal vékony szexi srácot találnom de remélem hogy azért összejön. De akkor se szeretnék ide süllyedni.
2020. okt. 8. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Szánalmas. Ha annyi pénze van, akkor igazán vehetne egy kondibérletet és elkezdhetne egészségesen is táplálkozni.
2020. okt. 8. 10:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Meg ha nagyon nagyon sok van találhatna máshogy is...
2020. okt. 8. 10:23
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Hááát a többség beteg. Mint pl egy pali a rómeón aki tiniket támogatna. Ő olyat akart hogy kerüljön rá a fenekemből távozó kaja. Ha értitek mire gondolok. Hát majd elhánytam magam. Őszintén betegnek találom az ilyet. Persze kép nélkül... Szomorú ha valakinek már fizetnie kell, de remélem legalább úgy megkapja amit akar, mert akkor legalább boldog és a boldogság mindenkinek jár.
2020. okt. 8. 10:36
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

A betyár mindenit

41éves vagyok, és sorba állnak a fiatalok, szét szednek engem akarnak, kopasz és Pocakos vagyok, igaz lehet látni rajtam a nyugodt életet.

De egyik se akar nekem fizetni

Hát hogy van ez?

Akiről írsz el se tudom képzelni hogy hogy neki kell kuncsorogni.

2020. okt. 8. 11:20
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Tudom meleg kérdés de heteró fronton is ez megy. Mindig írnak nekem is hogy fizetne. Persze mindig nemet mondok. De megnézném azokat akik igent. Meg hogy mennyire gavallér. Nem kezd-e el filléreskedni.
2020. okt. 8. 11:27
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát persze :D Sorba állnak :D Kopasz és pocakos. Még a kopasz lehet hogy bejönne pár fiatalnak de a pocak már kevésbé esélyes... Persze ha téged megnyugtat hogy itt kamuzz akkor már boldog vagyok. De a realitástól távol vagy. :(
2020. okt. 8. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Kövezzetek meg, de én szexelnek pénzért.

Tudom, biztos rosszul vagyok bekötve, de valamiért mégis felizgat, ha belegondolok, hogy megvesz mint egy tárgyat és csak szexre kellek neki... és egy ilyenre pont nem egy jó pasi az álmom, hanem egy elvetemült pasas :D

2020. okt. 8. 11:44
 9/16 A kérdező kommentje:
A kérdés azokról akik fizetnek. Nem azokról akiknek.:)
2020. okt. 8. 12:02
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Én is 41 éves vagyok, de nem a fentebb író vagyok...

Nem vagyok kopasz, viszont alacsony, és kissé elhízott!, tehát mondhatom, hogy rettenetes külsővel vert meg az Isten... De ez van!

Sajnos én nem mondhatom el magamról, hogy a fiatal fiúk sorban állnak, bár kétségtelenül jó lenne!, de nem...

Sajnos a fiatal srácok jönnek be, akiknél nem igazán van esélyem bármire is!, bár nagyon szeretném, de mégsem jön össze...

Próbáltam pénzt is felkínálni, de így sem!

Lassan beletörődöm, hogy sohasem lesz egy fiatal partnerem, akit kedvemre kényeztethetek...

Ezen nincs mit szépíteni, a kutyának sem kellek!, ez van...

Ki tudja, lehet egyszer összejön mégis...

2020. okt. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!