Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is imádja a szőrös alhasat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is imádja a szőrös alhasat?

Figyelt kérdés
Ami még bejön az a szőrös alkar.

2020. szept. 26. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Undorító a szőr számomra.
2020. szept. 26. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó,miért?

akkor te magadon nyírod vagy nem vagy szőrös fajta

2020. szept. 26. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

Engem is taszít.

De már mondtam párszor: nyitni kéne teljesen külön szexuális kategoriát "testalkathoz" és "férfiassághoz, mint elvont jelenség" vonzódók számára, mert nagyon nem ugyanaz, és akkor nem kéne itt többet marni egymást. Akkora lenne az egyetértés, hogy csak na.

(A mellek nélküli felsőtest izgat fel, nem a 150 centis női homokóra. Ezért vagyok meleg. De nekem aztán semmiféle férfiaskodás arra nem hiányzik. Se esztétikában, se viselkedésben. Épp úgy taszít mint bármelyik heterót. Csak az aranyos, lányos fiúk jönnek szóba. Vagyunk még így vagy százmillióan a bolygón.)

2020. szept. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!