Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is imádja a szőrös alhasat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is imádja a szőrös alhasat?

Figyelt kérdés
Ami még bejön az a szőrös alkar.

2020. szept. 26. 07:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Én szeretem. Egy pasi legyen férfiasan szőrös, ne pedig csupaszra borotvált.
2020. szept. 26. 08:00
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Így van. Főleg ha szép lapos has szőrös, és igen az alkar is nagyon szexi!! 😍 22f
2020. szept. 26. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
De még mennyire😋😋😈
2020. szept. 26. 08:39
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
nekem köldökömig van egy csíkba sokan izgulnak rá
2020. szept. 26. 09:12
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nagyon bejön, főleg a köldök alatti csík. Utóbbiról nem tudom, hogy úgy vágják, vagy úgy nő?
2020. szept. 26. 12:49
 6/13 biology97 ***** válasza:
73%
Szerintem ez egy olyan másodlagos nemi jelleg a férfiaknál, ami a maszkulin típust erősíti. Akinek ez bejön, általában más, ehhez hasonló jegyekkel is szimpatizál. Szerintem esztétikus és illik a férfi testéhez, ahogyan az alkart borító szőrzet is.
2020. szept. 26. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Igénytelen hatása van szőrös hasnak, kivétel egyedül a köldök alatti csík.
2020. szept. 26. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Ízlések és pofonok. Nem igénytelen egyáltalán. Azok szokták ezt mondani, akinek nem nő. Arcszőrzetnél is így van. :D Én is szőrös vagyok, de nem igénytelenül és senki kedvéért nem borotválnám. Nekem is a szőrösség tetszik.
2020. szept. 26. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:
5%
Érdekes hogy a legtöbb melegnek bejön a nők meg kb. undorodnak tőle
2020. szept. 26. 19:16
 10/13 biology97 ***** válasza:
67%

Szerintem az egyik legjobb dolog a férfiakban, hogy szőrösek. Nyilvánvalóan, ha valaki igényes magára, a genitáliák körül is ápolt lesz. Alapvetően azért van ott az a "szőrcsomó", hogy a szőrtüszők és mellettük található mirigyek oda öntsék hormon- és illatanyag tartalmú váladékukat. Az egy "feromon-csapda", ami a partner nemi izgalmát is növelheti.

Számomra azért fura a lenyírt, meg sima felület, mert olyan, mintha egy serdülés előtti kisfiúval próbálnék valamit csinálni - ami halmozottan problémás több szempontból is, vagy egy nővel (no offense), akiken természetesen nincs annyi szőr, mint egy férfin. Nyilván, nekik is fejlődik szőr, de ebbe felesleges már belemenni. :D

2020. szept. 26. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!