Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten elítéli a homoszexualitást akkor miért van ez a vonzódás , hisz Ő teremtette így az embereket?
Isten a rosszat gyűlöli, nem az embereket. A homoszexualitás teljesen ellentétes Isten teremtésének céljával, tehát gyűlöli és harcol ellene.
Az emberek az Ő teremtményei viszont amióta tévútra tévedtek és a saját fejük után mennek, még azt is elfelejtették, hogy létezik a teremtőjük. Szabad akaratot adott nekik ugyan Isten, de sokszor félreértelmezik.
A szabadságunk nem létezik felelősség nélkül.
A szabadság nem létezik keretek nélkül. (Azt pedig Isten határozza meg.)
A szabadság nem létezik számonkérhető eredmény nélkül.
Úgy tűnik, mintha az ember szabadsága megengedné, hogy pl. homoszexuális legyen, de akkor már áthágta a kereteit.
Egyébként hogy férne össze a sokféle nemi deviancia azzal, hogy "szaporodjunk, sokasodjunk"? Heteroszexuális kapcsolatok nélkül az emberiség egy generáción belül kihalna. Még a sokszor alábecsült állatvilágban sincs homoszexualitás. Melyik növény tudna szaporodni csak porzókkal? Hogyan lenne elektromosság csak pozitív töltésekkel? Nem is sorolom tovább, megyek aludni...
Kedves Laci!
Bemásolom ide, amit egy régebbi kérdéshez írtam. Aki buta, az szerintem ne nyissa ki a száját, vagy előbb gondolkodjon előtte, mielőtt bármit is leír. Egyébként meg egyértelműen magaddal van a legnagyobb bajod és bármelyik pszichológus vagyp pszichiáter ezt mondaná neked, de nyugodtan kérdezd meg tőlük. Férfi, nő egyaránt azt mondaná, hogy a te fejedben van a gáz.
Itt a másolat, amit írtam, itt is hülyeségekről vitáztak olyan emberek, akiknek nem tanultak és fingjuk nincs a dolgokról. Íme:
gazad van az evolúciós zsákutcaról, de azért kicsit kiegészítem a dolgot.
"Az emberiség ma már egy evolúciós zsákutca, hála az orvostudománynak. Minden selejt életben marad (szívbeteg, mentális és fizikai fogyatékkal élő, stb). És nagy valószínűséggel sem te, sem pedig más itt nem élne, ha nem lennének orvosok, gyógyszerek.
Egy gyerek születéséhez megfelelő mennyiségű hímivarsejt szám kell.
A férfiak hímivarsejt állománya rohamosan csökken. Ez köszönhető annak is, amit feljebb írtam, illetve dohányzásnak, alkoholnak stb. Így a születendő utódok is már sokkal kevesebb mennyiséggel fognak rendelkezni, mert az ivarsejti mutációk öröklődnek. Egy 50-100 év múlva minden férfi meddő lesz, így csak mesterségesen születhet gyerek,tehát ki kéne halnunk. Tehát az emberiség egy evolúciós zsákutca.
Ez emberek léte ma már természetellenes. A pestistől is kihaltunk volna, ha nem fejlődik a tudomány. A népesség folyamatos gradációban van, amelyet egy degradációnak kéne követnie. De mivel nincs természetes ellenségünk és mindig fejlődik a tudomány, így ez nem fog bekövetkezni. Maximum biofegyverekkel majd írtják a népet, mert rohamosan fogynak az erőforrásaink.
A homoszexualitás egyébként tekinthető egy neurológiai zavarnak is. Lehet, hogy a jövőben fognak rá megoldást találni, hogy genetikailag módosítják az embriókat és hormonálisan szabályozzák az egészséges fejlődést, így kikerülve mentális, fizikai betegségeket is. Génsebészet rohamosan fejlődik.
Hidd el, akkor már nagyobb baj lesz, ha ez is megtörténik, mert legalább a homoszexualitás minimális szinten viszafogja a tulnépesedést. De ma már vannak béranyák is, illetve már fejlesztettek olyan megoldásokat, hogy két férfinak is lehet gyereke úgy, hogy az egyikük hímivarsejtjét átalakítják petesejt. Nyilván így petesejtet is lehet fordítva. Ma már ez is lehetséges, és elég egyszerű, de még nincs "piacon".
Az emberiség 10 év alatt az addigi tudásának 100-szorosát tudja, ami elég félelmetes. Ez minden tudományt érint. Elég ránézni telefonokra, Robotika fejlődése, orvostudomány stb. Ma már szívet is tudunk nyomtatni basszus..., nem is kell már szív lassan, hogy éljünk. Kicserélik műre, ami nem romlik el. Nem félelmetes? Miről beszél itt akárki a természetességről.
Mielőtt valaki belém kötne, biológus vagyok, úgyhogy jobban tudom. Tudnék még rengeteg dolgot mesélni, de akkor 5 oldal lenne a válasz."
Ezt én írtam.
Szóval ennyi erővel mindenki felakaszthatja magát, mert nem lesz senki képes természetes úton gyereket nemzeni. Ja és tudtommal a heterok is dugnak orrba-szájba úgy, hogy nem a gyerek a cél. Pedig a drága bibliád azt mondja, hogy gumit nem lehet használni, csak gyereknemzés céljából lehet szexelni. Gondolom te sem így éled az életed. ;)
Utolsó voltam.
"Isten a rosszat gyűlöli, nem az embereket. A homoszexualitás teljesen ellentétes Isten teremtésének céljával, tehát gyűlöli és harcol ellene."
A mindenható isten egyetlen csettintésével heterót csinálhatna az összes homóból. Ehelyett inkább gyűlöli azt amit csinálnak és harcol ellene.
Ez jó :D
Az egyik legszebb jelenség az emberiség történelmében, hogy a különböző tudományok egyre inkább teret nyernek és a mindennapi életünket rengeteg dogmatikus és szükségtelen szabálytól, hitvilágtól tisztították meg, bármiféle agresszió nélkül - növelve az emberek mentális jólétét.
Isten képe egy egyszerű mém, amiről már korábban pszichológusok, pszichiáterek és evolúcióbiológusok is írtak, kifejtve, hogy maga az istenkép egy egyszerű kellék. Csökkenti az egyén neurózisát, így a stresszhatás erősségét és annak hosszát, legyen az bármilyen nemű.
A világon több százmillió isten létezik, illetve léteztek az emberi történelem során - ha valaki istent kiált - melyikre kellene gondolnom? Ha valamit teszek, melyiknek nem fog tetszeni és melyik alternatív, írott ősi/ókori story alapján kellene nekem jól viselkednem? Nyilvánvalóan azzal az istenképpel kell jóban lenni, amelyik a közegem istene. Ez viszont nonszensz.
Fentebb a keresztény istenségre jellemző kinyilatkoztatás olvasható, akinek személyes története a világ egyik legborzasztóbb meséje, amiben bőven van hímsovinizmus, nőgyűlölet, rasszizmus, genocídium, irigység, harag, pusztítás, és még sorolhatnám. Nos, köszönöm, de ez az alak - még ha az Újszövetséggel tisztára is mosták/felváltották - nem megfelelő arra, hogy kinyilatkoztatásokat tegyen.
A vallások java egy elképesztően egyszerű okból jött létre. Az embercsoportokat összefogni, illetve elkülöníteni adott faktorok alapján és a létrehozott közösségben minél nagyobb csoportkohéziót kovácsolni. Régebben, amikor 30 éves korban az emberek többsége meghalt valami betegségben vagy balesetben, elsődleges volt, hogy ne ölj, lopj, stb. - nem szabadott belsőleg generált problémákkal rombolni a csoportkohéziót és csökkenteni a populáció számát. A melegség nyilvánvalóan el volt ítélve, ahogyan a sok szexuális partner, mert a melegségből nem született gyermek - nem nőtt a populáció - nem bővült a férfi/nő állomány - potenciálisan több fertőzési lehetőségnek voltak kitéve, mivel akkor még nem voltak meg a megfelelő higiéniai előkészületei egy esetleges anális szexnek. Ahogyan a melegség, úgy maga a paráznaság minden formája is meg volt tiltva, hiszen szintén az STD-k terjedését segítették volna elő. Ha nincs elég egészséges ember, a populáció kihal, az adott istent támogató tábor pedig megfogyatkozik. Azzal, hogy egymás asszonyairól is letiltották a másikat, szintén a belső konfliktusokat próbálták elkerülni, illetve azt, hogy viszonylag rövid idő alatt felhalmozódjanak a populációban a káros mutációk.
Minél inkább törzsi felépítése volt egy adott kultúrának (sémi-sámi népcsoport), annál harciasabb és elnyomóbb istenkép tartozott hozzájuk, míg ahol alapvetően nagyobb volt az emberállomány és egy jobban körülhatárolható területen éltek, annál nyugodtabb.
Ezek a szentírások egyszerű térképek voltak a régi kor embereinek, hogy hogyan boldoguljon egy populáció úgy a természetnek kiszolgáltatva, hogy ne pusztuljon el. Ilyenre csak egy példa a körülmetélés, amely alapvetően a szárazabb éghajlati régiókban terjedt el. Szükségszerű tett, ahol az általános vízhiány miatt a tisztálkodás ritkábban megoldható (főleg a törzsi struktúra vándorló életmódja miatt. A fityma eltávolítása a letapadás, szűkület és potenciális fertőzések elkerülése végett volt eszközölt. Aki ezt nem végezte el, akár szerencsétlen esetben bele is halhatott vagy nemzésképtelenné/meddővé vált - vagy tette a párját is. Ezért ez is törvénybe lett foglalva az istenük által, hogy ez pl. a választott nép védjegye és "én" rendeltem el és ezt be kell tartani. Ez a lista bőven tudna tovább folytatódni, de már így is hosszú ez a komment.
Istennek a 21. században már semmi dolga itt - de ez csak az én személyes véleményem. Pontosítom - van, de nem ilyen kérdésekben.
Kedves 22-es!
Engem mindig is érdekelt a tudomány. A homoszexualitásról lehet beszélni tudományos, erkölcsi, társadalmi és még sokféle szempontból is. A válaszommal az erkölcsi, társadalmi vonatkozására akartam rávilágítani. Vannak genetikusok és mások, akik szakmai szemszögből nyilván hozzá tudnak szólni és nem kell félned, a te kenyeredet sem vettem volna el.
Szívesen beszélgettem volna veled még a fentiekről, ha a vitakultúrád a jó modort és a tiszteletet nem nélkülözné. Csalódnom kellett.
Elolvastam a kérdést, innentöl nincs miről beszélni. Vallásos át mosták már az agyát egy olyan szöveggekkel amit szintén emberek találtak ki, hogy az ő akaratuk szerint hipnotizálják az embereket késöbb is.
Tudod a tudomány legalább ad magyarátatot és nem csak azt mondja azért, mert Isten azt mondta... A gyerek mesékből felkéne már ébredni.
Üdv egy 20 éves biszexuális ateista.
Illetve mindenki szeresse azt akit akar! Ne egy nemlétező ember szabályait kövessétek, hanem fogadjátok el, hogy van aki más, van aki mást szeret.
Most azt mondanám, hogy nagyon érdekes, hogy a heterok bántják a melegeket meg stb, mégis ők azok akik elfogadnak mindenkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!