Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Isten elítéli a homoszexualitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Isten elítéli a homoszexualitást akkor miért van ez a vonzódás , hisz Ő teremtette így az embereket?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 20:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%
Inkább te mit szívtál, hogy láthatatlan mesefigurákban hiszel.
2020. szept. 26. 00:56
 12/33 anonim ***** válasza:
79%

"Isten IGEN IS LÉTEZIK, aki szemmel nem látható és kézzel meg nem fogható, aki mindennapjainkban velünk van!"

Téged gondolom a politikusok is úgy ejtenek át, ahogy nem szégyellik :)

2020. szept. 26. 02:24
 13/33 anonim ***** válasza:
88%

Igen, van Isten,aki minket - melegeket - ugyanúgy szeret,mert mi is a teremtményei vagyunk.

Ez ahhoz hasonló, mint egy anya akkor is szereti gyermekét,ha az gyilkos,vagy rabló.

Nekem lelkileg sokat segített már,mert kértem, ne hagyjon magányosan.Mindig jött valaki,de sajnos , a szabad akarat miatt a hűséget még Isten sem adhatja meg az embernek,így újra és újra magányos lettem.De nem boldogtalan és főleg nem alkalmikból ki - be ugráló, mások lelkét és testét rongáló tucatmeleg.

Bizony, nekem az is öröm, ha értelmes emberrel beszélgethetek, vagy sétálhatok, vagy esetleg megölelhetem. Ilyen apró dolgok is jobbá teszik az életet és nem adnak okot kesergésre.

Hiszek tehát Istenben,de templomba nem járok,mert a papságban viszont nem bízom meg, mert semmi olyan dolgot nem tesznek, ami pótolhatatlan lenne az embernek.

És így bárhol és bármikor tudok fordulni ahhoz, akinek életemet köszönhetem !

2020. szept. 26. 05:39
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
Szomorú hogy a tudomány korában a berögződött babonák még mindig ilyen erőteljesen élnek, de ez van- a lelkileg gyengéknek kell a képzelt barát felügyelete.
2020. szept. 26. 07:36
 15/33 anonim ***** válasza:
35%
14-es azzal vitatkoznék, mennyire a "képzelt barát" vagy is Isten mennyire haszontalan. És azzal is hogy mindenki "lelkileg gyenge" aki ilyenekben hisz. Én pl. a Csillagok Háborúja c. film-re gondolok ilyenkor, igen is tud erőt adni egy nehéz helyzetben a hit, nem a vallás, és nem az egyház. Ez a mondat, "Meríts az erőből Luke" mindent visz. Akkor is ha nincs semmilyen erő, de van hited, ami a kétségeidet legyőzi. Akár saját magadban is jobban hiszel egy nehezebb helyzetből való kikerülés után.
2020. szept. 26. 08:56
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel nem vitázom- olyan mint a placebo. Ha elég erősen hiszel benne, vagyis becsapod magad, megnyugtathat, segíthet elviselni a dolgokat. De ez nem teszi valósabbá Istent Hófehérkénél. Ha neked jó kapaszkodót ad, hát higgy, de ne akard másokkal is beetetni a létét. vallások a világ elfogadott téveszméi a szememben, amivel ki lehet használni az embereket.
2020. szept. 26. 09:04
 17/33 kovpet ***** válasza:
86%

Valar morghulis!

Nekem csak az nem világos, hogy itt most a régi vagy az új istenekről van-e szó.

2020. szept. 26. 14:23
 18/33 anonim ***** válasza:
8%
16-os legyen így a valások, "legális téveszmék" , olyan mint az alkohol, ami legális drog. Tény hogy nagy üzlet a vallás, és a hívő emberek anyagi áldozatra való kényszerítése, majd a szerzett pénz elherdálása. De ezt egyik korban sem lehet 100%-ig megakadályozni. De pl. ha egy egyház korházat tart fenn, iskolát üzemeltet, stb, arra ne mond hogy az káros lenne. Én még abban az esetben is ezt mondom ha az egy nagyon szegény helyen levő iszlám egyház, de feltétele persze hogy ott ne terroristákat képezzenek.
2020. szept. 26. 14:52
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
Hol tarja fenn az egyház a kórházakat? Tényleg érdekel.
2020. szept. 26. 15:32
 20/33 kovpet ***** válasza:
91%
Az egyházaknak amúgy is jellemzően állami támogatásból van pénze, tehát akármit tart fent, azt is mi fizetjük.
2020. szept. 26. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!