Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten elítéli a homoszexualitást akkor miért van ez a vonzódás , hisz Ő teremtette így az embereket?
"Isten IGEN IS LÉTEZIK, aki szemmel nem látható és kézzel meg nem fogható, aki mindennapjainkban velünk van!"
Téged gondolom a politikusok is úgy ejtenek át, ahogy nem szégyellik :)
Igen, van Isten,aki minket - melegeket - ugyanúgy szeret,mert mi is a teremtményei vagyunk.
Ez ahhoz hasonló, mint egy anya akkor is szereti gyermekét,ha az gyilkos,vagy rabló.
Nekem lelkileg sokat segített már,mert kértem, ne hagyjon magányosan.Mindig jött valaki,de sajnos , a szabad akarat miatt a hűséget még Isten sem adhatja meg az embernek,így újra és újra magányos lettem.De nem boldogtalan és főleg nem alkalmikból ki - be ugráló, mások lelkét és testét rongáló tucatmeleg.
Bizony, nekem az is öröm, ha értelmes emberrel beszélgethetek, vagy sétálhatok, vagy esetleg megölelhetem. Ilyen apró dolgok is jobbá teszik az életet és nem adnak okot kesergésre.
Hiszek tehát Istenben,de templomba nem járok,mert a papságban viszont nem bízom meg, mert semmi olyan dolgot nem tesznek, ami pótolhatatlan lenne az embernek.
És így bárhol és bármikor tudok fordulni ahhoz, akinek életemet köszönhetem !
Valar morghulis!
Nekem csak az nem világos, hogy itt most a régi vagy az új istenekről van-e szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!