Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy meleg vagyok és csak a heteró pasik izgatnak fel?
Figyelt kérdés
Ha két meleg férfit láttok kurni, úgy hogy az előtt a másikat s#ggbe rakták hányingerem lesz... és csak a férfias és tényleg heteró talán biszex pasik jönnek be... miért?
19/F
2018. nov. 18. 19:50
2/27 anonim válasza:
#1 ha nem meleg akkor hogy jönnek be neki a férfiak?
4/27 A kérdező kommentje:
De meleg vagyok! Csak a heteró pasik jönnek be!! 😞
2018. nov. 18. 20:07
5/27 anonim válasza:
Mert ők úgymond elérhetetlenek.
6/27 A kérdező kommentje:
De nekem kell egy! 😐
2018. nov. 18. 20:14
7/27 anonim válasza:
Hetero férfit te nem kapsz meg, mert az eleve nem lehet hetero ha leáll veled.
8/27 A kérdező kommentje:
Lefizetés? 😊
Talán 50 000 ft vagy 100 000?
2018. nov. 18. 20:31
9/27 anonim válasza:
Nekem is a heteros srácok jönnek be. Ezért rettegek mindig, hogy vajon én mennyire vagyok b-zis és sajna tudom, hogy kicsit az vok :( Pedig nem akarok. De amúgy csomó meleg van aki heterós csak nem tudod :) Főleg a tinik között.
10/27 A kérdező kommentje:
Ott a pont utolsó!!! Megy a zöld kéz! 😊
2018. nov. 18. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!