Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha tetszik egy fiú?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és van egy osztálytársam aki iránt elkezdtem többet érezni, de van barátnőm és nem tudom mit tegyek.2018. febr. 16. 08:41
1/19 anonim válasza:
Tegyél a kakaóscsigára porcukrot. Úgy finomabb.
2/19 anonim válasza:
Az önmagában nem baj, hogy tetszik egy fiú. Az viszont már meredek, hogy kapcsolatban vagy, és valaki más iránt táplálsz gyengéd érzelmeket. Neked kell eldöntened, hogy a barátnőd a fontosabb, vagy a srác. Ha a srác, akkor szakíts a barátnőddel, akkor is, ha a sráccal nem lehet semmi köztetek. Ne csapd be a lányt.
3/19 anonim válasza:
AZ az osztálytársad érez irántad valamit? Adja bármi jelét ennek? Mennyire vagytok jóban?
4/19 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem van barátom, de tetszik egy lány is. Elmondtam neki, hogy érzek és megbeszéltük. Hala istennek nyitott személyiség és és nem volt probléma belőle. Legyél vele te is őszinte! ;)
5/19 anonim válasza:
Egyelőre ne szakíts a barátnődde, mert két szék közül a pad alá eshetsz.
6/19 anonim válasza:
És? Akkor legfeljebb nem lesz egy ideig kapcsolatban. Szerintem csak ezért maradni és hazudni a párjának elég gerinctelen dolog.
7/19 anonim válasza:
Mióta vagy együtt a barátnőddel? A srácnak van barátnője?
8/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Az viszont annál inkább, hogy becsapod a barátnődet. Bár erről még nem feltétlenül van szó, de ha netán elmélyülnének az érzelmeid, és azok netalántán viszonzásra kerülnének, egyértelmű kétszínűség lenne, ha együtt maradnál vele.
9/19 anonim válasza:
Ez mióta becsapás? Egy szóval sem mondta a barátnőjének, hogy NEM tetszik neki egy fiú. Ha a lány meg ennyire lekorlátozza, akkor meg is érdemli.
10/19 anonim válasza:
Én a szívemre hallgatnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!