Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha tetszik egy fiú?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és van egy osztálytársam aki iránt elkezdtem többet érezni, de van barátnőm és nem tudom mit tegyek.2018. febr. 16. 08:41
11/19 anonim válasza:
#9 Ezért írtam, hogy nem feltétlenül van még szó becsapásról... de ha nem mondom a szemébe a hazugságot valakinek, attól az még hazugság...
12/19 anonim válasza:
#9 neked jó lenne egy olyan kapcsolatban élni, ahol a párod valaki másba szerelmes? Még ha utólag tudod is meg... Gondolom semmi problémád nem lenne vele.
13/19 anonim válasza:
Nyilván nem tetszene, de én elfogadnám, hogy egy másik lánnyal is kavar :) Egy kapcsolat nem egymás bebörtönzéséről szól, hanem egymás élnihagyásáról. Ha ezt együtt meg tudják élni (itt a hangsúly az "együttön" van), akkor örökké boldogok lesznek, de ha csak a birtoklási vágyról szól a kapcsolat (attól, hogy együtt vannak, attól még nem egymás tulajdonai), akkor annak a kapcsolatnak tényleg semmi értelme, mégha nem is szerelmes valamelyikük egy harmadik félbe és nem kefélnek félre. Az a lényeg, hogy ki kihez szeret hazamenni. Mindenkinek egy élete van, abban az egyben kell megélni mindent. És vagy együtt megélik ezeket és támogatják egymást mindenben vagy pedig nem fogadják el egymást úgy ahogy és csak formálni akarják a másikat (mindenki formálódik egy kapcsolatban, de mindenkinek önmagát kell formálnia és nem a másikat). Ha nem támogatják egymást a felek, hanem csak lekorlátozni, akkor ott ette meg a fene az egészet és feleslegesen vannak együtt. A párkapcsolatnak nem a "bebörtönzésről" kellene szólnia, hanem az egymás melletti boldogan élésből és egymás élnihagyásáról. Az, hogy most a srácnak tetszik egy másik fiú is.... (és?) attól még szeretheti ugyanúgy a barátnőjét, ahogy azelőtt, csak kerül egy kis plusz is a dologba. A féltékenység és a birtoklási vágy megöli a kapcsolatot. Félreértés ne essék, mindenkiben van egy egészséges féltékenység, nyilván bennem is lenne, de azt el kell fogadni, hogy a párunknak is van élete. A dolog lényege, hogy a féltékenységen és a birtoklási vágyon felül kell kerekedni, mert az csak elriasztja a másikat. Az egymás iránti tiszteletnek pedig nem abban kellene kimerülni, hogy elnyomjuk a vágyainkat és az igényeinket, hanem hogy hagyjuk élni a másikat. És vagy működik egy EGYÜTT, vagy nem. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy egy korlátozott életet akar-e élni vagy pedig egy olyat, amiben mindenki boldog és tudnak egymásra támaszkodni a fele. Uff. Szóltam. #9-es voltam.
14/19 anonim válasza:
*És vagy működik EZ EGYÜTT, vagy nem. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy egy korlátozott életet akar-e élni vagy pedig egy olyat, amiben mindenki boldog és tudnak egymásra támaszkodni a feleK. Uff. Szóltam. #9-es voltam.
15/19 anonim válasza:
Csak tudod, nem mindenki vallja a nyílt kapcsolatokat...
16/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi van veled? Nem érdekel jobban a kérdés?
18/19 anonim válasza:
Gondolkodj azon h mit akarsz te igazából aztána többiek jó tanácsai alapján vagy inkább saját döntesek aalpján próbáld megoldani, de legelőször magaddal tisztázd a dolgot...h ez most mennyire komoly, őt erdekled-e, megéri-e, szerelemmel v szeretettel szereted a barátnőd stb.
19/19 A kérdező kommentje:
A fiú osztálytársam pl hozzám ér rendszeresen, persze nem intim tájakon de pl combomat volt h megfogta. Átölel sokszor persze az lehet, hogy csak baráti. Pár nap eltelt direkt nem válaszoltam. Nem valottam be semmit a barátnőmnek de a fiúval meg egész nap vagyok hiszen egy osztályba járunk. Kedvelem de nem akarom a lányt megbántani főleg, hogy látom mennyire szeret.
2018. febr. 20. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!