Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve tetszik egy srác, és tudom, hogy nem jöhet össze vele semmi (lehet meleg, de ő nem nyílik meg, én már próbálkoztam...). Nem tudom elfelejteni, és félek, sosem fogok tudni mást szeretni, mert mindenkiben őt keresem. Fura, ő az első, aki ennyire tetszik, egyébként nem nagyon ismerem. Próbálkoztam, de nem jött be, néha már kezdem feladni, de eszembe jut megint, és ugyanott vagyok, ahol elkezdtem. Mit tegyek? Nem tud más tetszeni, mert hozzá hasonlítok mindenkit... nagyon rossz
Ha nem nagyon ismered, hogy keresheted mindenkiben őt? Akkor nem is tudod, mit keresel.
2018. febr. 1. 21:47
2/8 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok énis! Én már 4 éve nem tudom elfelejteni Őt... annyi különbséggel, hogy tudom róla, hogy meleg mivel egy meleg oldalon ismerkedtünk meg. De aztán egy idő után megszakadt a beszélgetés közöttünk. Ő továbblépett, ismerkedik azóta is. Én meg hiába keresem mindig eltűnik a szemem elől, néha lehet, hogy direkt, néha meg véletlenül.. de valahogy mindig szem elől veszítem.
2018. febr. 1. 21:51
3/8 A kérdező kommentje:
#1 kinézetre keresem, meg van egy elképzelésem a személyiségéről. :)
2018. febr. 1. 21:56
4/8 anonim válasza:
Te meg egy srác fenekébe.
Nem értem, mi nem jön át abból, hogy nekünk a hetero szex pont olyan, mint nektek a meleg.
Egyébként...
Hogy próbálkoztál nála?
Amúgy én is hasonlóan vagyok... Leginkább fura a helyzet, mert néha mintha tenne utalásokat vagy ilyesmi, de amikor mondjuk nem viszonzom ezeket, akkor meg semmi.
Ki tudja...
2018. febr. 1. 22:30
5/8 anonim válasza:
Szerintem ne felejtsd el, inkább adj jeleket, vagy menj oda hozzá. Hogy próbálkoztál egyébként? Egyértelműen látszott, hogy tetszik neked?
2018. febr. 1. 22:30
6/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá és beszélgess vele. Valahogy vesd fel a témát neki. Ha nem homofób simán elmondhatod neki, hogy meleg vagy vagy érdekelnek a fiúk és ha esetleg ő is az és bejössz neki... Akkor ehet megnyílik, de ha nem is, a reakciójából sok minden kiderül.
2018. febr. 1. 22:39
7/8 anonim válasza:
Én nagyon szerelmes lettem egy fiuba. Ő szóba sem állt velem, pedig sejtette. Elkezdtem kérdezősködni felőle és hamar kiderült, hogy anyagi problémái vannak. Vettem fel személyi kölcsönt és megmondtam, hogy hajlandó vagyok "kölcsön" adogatni Neki. Azt nem árultam el Neki, hogy honnan van pénzem. Egy éve enyém a srác, minden hétvégét együtt töltünk. Számomra Ő olyan, mint egy angyal. Ha másképp nem megy, így meg lehet szerezni egy pasit.
2018. febr. 1. 22:57
8/8 anonim válasza:
Igaz nem vagyok meleg (leszbikus), de megosztom a saját tapasztalatom hátha segít.
Mostani barátnőm eléggé nehezen nyíló típus. Amíg még csak ismerkedtünk nem árult el magáról kb semmit, nem lépett ki a komfortzónájából. Hamarabb összejöttünk minthogy megnyílt volna... De végig, már a kapcsolatunk elejétől tett rá utalásokat, meg éreztette kis apróságokban hogy próbálkozzak tovább, szeretné ha próbálkoznék és ő is reméli hogy meg fog tudni nyílni. Szóval lassú menet volt, de végül megnyílt és bár néha nehezen, de mesél magáról :)
Szóval adj neki időt, válts taktikát úgymond, lehet hogy ő másra nyílik meg és ne legyél türelmetlen, ne add fel - ő se érezze, hogy feladtad ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!