Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg Fiúk! Nektek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg Fiúk! Nektek, hogy sikerült elfelejteni a volt barátokat?

Figyelt kérdés

2015. okt. 29. 17:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Nehezen, még néha előjön az érzés amikor rágondolok hogy kb sose találok hozzá hasonlót meg akivel úgy érezném tleg le tudnám élni mellette az életem :/
2015. okt. 29. 17:34
 2/22 A kérdező kommentje:

mi kb 1,5 hónapja szakitottunk, de engem annyira megviselt :\

Azt hittem h túltettem magam rajta már, de egyre jobban hiányzik :\

2015. okt. 29. 18:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, sajnos nekem még mindig az a véleményem hogy mindaddig nem fogod őt elfelejteni ameddig nem találsz nála jobbat :/ Próbálj barátkozni melegekkel, hátha lesz jobb, még ha nem is hiszel ebben :) Remélem segítettem. 20/akt.
2015. okt. 29. 18:59
 4/22 A kérdező kommentje:

van egy srác akivel már igy találkozgattam (semmi szex!!) és amikor tegnap találkoztam vele elcsattant egy csók.

Én azóta nagyon rosszul érzem magam, és azóta a volt barátom jár az eszemben mindig :\

2015. okt. 29. 20:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el el fogod felejteni. Mindenkinek más az idő, amennyi erre kell. Engem sajna még az is megvisel, ha egy alkalmi partnerem tűnik el, stb. Főleg ha jól eldumáltunk, stb. Akkor úgy érzem, hogy átvertek.:(
2015. okt. 29. 23:16
 6/22 anonim ***** válasza:
nehezen. és előzőkhez szólva elég nehéz az itteni melegekkel barátkozni mert pár üzenet után úgyse ír vissza egy se.15f
2015. okt. 29. 23:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Mi egy éve már hogy szétmentünk de még néha gondolok rá, pedig azóta már volt más is de senki olyan aki annyira megragadott volna :/
2015. okt. 30. 00:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Kenytelen voltam szakitani a viselkedese, mentalitasa es egykorineletvitekenek ujboli megjekenese miatt az exemmel. Nagyon szerelmes voltam, majdnem ket evet voltunk egyutt. Aztan megismertem egy lanyt, aki a legjobb baratnom azota is, vele tolttottunk egyutt rengeteg idot, meg talalkoztam sracokkal is. Eleinte nekem is buntudatom volt, majd talalkoztam egy fiuval. Elso latasra beleszerettem, baratok lettunk, de adtam a szarnak egy pofot, mert hetero (meg eleg szralak a barataival, csak akkor nez felejuk, ha kell neki valmi) szoval az eg tudja miert, de most is ot szeretem. Pedig ennek mar tobb, mint egy eve.

21/aktiv

2015. okt. 30. 06:51
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
El fogod felejteni, hidd el. Nem tudom, hogy mennyire laktok egymáshoz közel, mert a legfontosabb az lenne, hogy mindenféle kapcsolattartás szakadjon meg. Ne találkozzatok, ne keressétek egymást telefonon mondván: "csak megkérdezem hogy van" stb., ha keres téged bármilyen formában, ne reagálj neki, ne vedd fel a telefont, illetve te se keresd semmilyen ürüggyel. Ez az első és legfontosabb, hogy ne legyen róla semmilyen új tapasztalatod. Emellett próbálj ismerkedni melegekkel. Eleinte természetes, hogy mindenkiben az exedet fogod keresni, de ne foglalkozz ezzel. Te csak ismerkedj, barátkozz, aztán majd jön valaki más, aki az exed helyére lép a szívedben.
2015. okt. 30. 08:39
 10/22 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom hogy törölni kellene fb-n az ismerőseim közül..

Az a baj, hogy mind a ketten egyetemisták vagyunk, bár más karon tanulunk, de ugyanabban a koliban vagyunk, és igy elég gyakran összefutunk...

2015. okt. 30. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!